Zemzem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Merhaba, Kısıtlı bütceyle, eski ekran kartı ve psu talibiyim. hd4850-hd7850---gtx,560,gtx760/960(fazla) (kısacası eski) gibi oyunları orta ölçekte açacak ekran kartı ve 500w/600w power arayısındayım. Mining yapılmıs olması veya hunharca davranılmıs olması farketmez, ben temizlerim/düzeltirim, okul hediyesi olacak ufak bir kardese. İstanbul'da elden alabilirim veya istediğiniz şehirde tanıdık ayarlayabilirim, farketmez, siz seçersiniz. Tesekkur ettim simdiden. İlgilenen olursa, pm atarsa sevinirim, iyi bir parca alabilcek durumda değiliz maalesef ( o yüzden eski parca önerirseniz, sevinirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 @stormeagle satıyordu ben ayırtmıştım fakat işler değişti biraz. Okul hediyesi falan dedin zaten hemen bir şey yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Fırınlama bilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zemzem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Evet, fön makinesi ile yapıyorum genelde, fırına metal yapısıyormus bıdı bıdı olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar