senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Nolmustu? Dolandirilmismiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 (düzenlendi) Kimse bi halt dolandırılmadı. Dolandırılma mevzuunu eğer ispatlayamazsanız, çok ciddi şekilde ben dava yoluna gidicem artık. Yettiniz yani. Şerefsiz insanlar. Ahanda bunu da kaydedin. Sd kart dropshipping değildi. O zamanın bilinen bir scami imiş biz de yedik. Ama kimsyi madur etmedim. Ekran kartında 22 tane(yanlış hatırlamıyorsam) kartını alanlar çıksın burdan ben de dolandırıldım desin. Geri kalan 3 tanesi de paramı da geri almadım desin. Ben beklemeyi tercih etmedim desin. O zaman konuşalım. Herkes parasını da geri aldı, özrünü de. Ama aramızdaki bazı kötü niyetli insanlar burda günlerini çürüttükleri için, hayatı burdan ibaret sanıyorlar. S*** satışını da ceremesini de. Kitleyin gitsin anacım. Ağustos 17, 2019 Rotweiler tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 "isbad edmessen şerefzissin" kartını da açmışsın. bir kere de şaşırt be kardeşim. salak şişko ne zaman dicen kırıldım bak. onu ilk sayfadan beklerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 2 saat önce, senko dedi ki: Nolmustu? Dolandirilmismiydin? Karti geri iade almisti sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Kitliyorum, üsluplara dikkat biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar