Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 (düzenlendi) Selam, Köpeğimi acaip şekilde pire bastı, pire damlası vb. şeyler etki etmiyor, işin kötü tarafı evdeki kedilere de sıçramaya başladılar. - bu bölüm Fistan için- Tokatçı bir veterinere gidip kazıklanmadan önce belki sizin bildiğiniz,önerebileceğiniz veya kullandığınız ürün/ilaç/şampuan/tasma/damla vb. ürün veya ürünlere ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum. Ağustos 11, 2019 Fransuxa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 www.santeanimale.com.tr suraya sorabilirsin tokatci olmayan duzgun veterinerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 merhaba,pire tozu ve banyosundan baska kurtulus yok.tozdan bir miktar yatagina vs de birak,mumkunse kedileri ve kopegi evden 1-2 gun cikar,bir pencereyi acik birak.kedi kopek pireleri hayvanin ustunde degil ise 1-2 gunden fazla dayanamazlar kalmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 pire geldikten sonra pire tozundan kaçış yok... o ev ve o kediler/köpekler tozlanacak. hatta yattığı çarşaf vs. de gg. bayern'in pire tasmasını kullanıyoruz bizim itler (2 adet) için. 6 yıl oldu pire görmedik. diğer tasmalardan çok daha pahalı ama yapcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 piresine gore degisiyor o ya. toz moz hic bi turlu yok edememistim ben evden pireleri zamaninda, benden besleniyolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 pire damlasi icin frontline > stronghold marka olarak benim deneyimime gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 On 12.08.2019 at 13:12, WaNTeD dedi ki: www.santeanimale.com.tr suraya sorabilirsin tokatci olmayan duzgun veterinerlerden eyw bi arayayım. On 12.08.2019 at 21:31, Aceace dedi ki: pire geldikten sonra pire tozundan kaçış yok... o ev ve o kediler/köpekler tozlanacak. hatta yattığı çarşaf vs. de gg. bayern'in pire tasmasını kullanıyoruz bizim itler (2 adet) için. 6 yıl oldu pire görmedik. diğer tasmalardan çok daha pahalı ama yapcak bişi yok. aynen bi kedi/köpek olayını çözeyim anında zirai ilaç alıp eve de girişeceğim ama adam insan gibi ne bi tasma bulabildim ne de ilaç. şu bayer'in tasmasına bakacağım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar