Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Demonte/kutusunda yeni durumda 1/144 scale Gundam kiti arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Walla buradan cikar mi bilemem ama su facebook grubunda bazen satan oluyor: https://www.facebook.com/groups/gundamturkiye/ Onun harici yurtdisi; amiami, hlj, 1999. Gerci biliyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 O grubun kurucusu benim de, uzun mesele. Girmiyorum diyelim. Yurtdisi sitelerden de alamiyorum cunku annem ptsd'li, gece mesaisi donusu degilse eve gofretle bile giremiyorum ki kargocu girsin. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 yurt disindan alip arkadaslarindan birisine gondertsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Bende is yerine yollat calisiyorsan diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 15 saat önce, Gallant dedi ki: Bende is yerine yollat calisiyorsan diyecektim. İşyerim ofis değil fabrika maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar