paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Nereye açsam bilemedim konuyu. Şimdi ING ile Digiturk kampanya yapmış, 1 yıllık aile ve dizi paketi veriyor free. Buna geçeyim diyorum ama evde veya sitede Digiturk çanağı yok. Çok eskiden kalma bir uydu çanağı var. Sırf çanak için 150 TL fiyat veriyor Digiturk. Bunu Digiturk çanağı olarak kullanma şansım yok mu? Yok sinyalde problem olur falan diyorlar ama öyle fark ediyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 alakasi yok, farketmez. lnb iyi olsun canak duzgun pozisyonda olsun, onunde cicek bocek agac ev olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Peki eve kuruluma gelen Digiturk şeyleri bunu ayarlıyor mu? Yoksa ayarlanabilecek anteni "abi bu olmaz buna digiturk anteni takalım" ayağı mı çekiyorlar? DIY yapabilir miyim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 (düzenlendi) bunu digiturke sorsan daha net cevap alırsın ayarlamazlar büyük ihtimal bedavaya Mayıs 23, 2019 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 ayarliyo gelen kurulumcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 32 dakika önce, Fistan dedi ki: bunu digiturke sorsan daha net cevap alırsın ayarlamazlar büyük ihtimal bedavaya sordum da şey diyor işte sinyal kaybı olabilir falan. güvenmiyorum ben de haliyle gelen ekip olacaksa da satmak için çanak olmayacak diyebilir diye kıllandım 25 dakika önce, WaNTeD dedi ki: ayarliyo gelen kurulumcu yaptırdın mı abi sen böyle normal çanağa kurulum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 evet balkonda eski kiracinin canagi vardi gelip kurdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Ya canak calisiyosa zaten turksata eutelaata mi bakiyo onu ayarliyolar bi. Lnb ler genelde cok cabuk bozulabilen seyler. Yaninda 2 kat foyatli lnb ile gelir, kablolama ayar derken bi 150 lik olursun yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar