paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 (düzenlendi) Selam, Apple TV 3.nesil cihazım da boşa çıktı. Neden A1469 olarak belirttim diye soran varsa: Spoiler Çünkü Apple TV 3'ün A1427 ve A1469 versiyonları var. A1427 32nm A5 işlemci kullanıyor, A1469 ise 28nm A5 işlemci kullanıyor. Önceki versiyona göre tüketimi yaklaşık %50 daha düşük gerçekleşiyormuşmuş. Ayrıca diğer versiyondan farklı olarak P2P-Airplay destekliyor. Airplay için aynı ağda olmak gerekmiyordu diye hatırlıyorum. Bende ağa bağlı olduğu için denemedim. Fiziksel durumu için görselleri akşam eklerim. Fiyat 350TL diye düşündüm. Saygılar. Mayıs 16, 2019 paramecium tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 abi sende niye sürekli appleTV boşa çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Selam, İlk önce ATV2 vardı. Sonra ATV3 aldım ve ATV2 çocukların kullanımına geçti; yayın almayan bir TV sadece youtube ve oyunların aktarımı için kullanıyorlardı. Sonra ATV4k aldım, ATV3 çocuklara geçti ve ATV2 boşa çıkınca sattım. Hafta sonu da çocukların TV cortladı, yeni TV almak yerine ATV3'ü de satayım dedim. Böyle yani Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Selam, Forumdan bir arkadaşa satıldı... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar