Mavipati Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Herkese merhaba. Yaklaşık 9 aydır yurt dışındayım ve buraya gelmeden önce Vodafone hattımı kontörlü yapip yurt dışına açık hale getirdim, en son telefonuma gelen mesaj 19 Nisan gözüküyor ve ondan sonra ne mesaj geliyor ne arama ve nede ben bunları yapabiliyorum. Arandigimda ulaşılamıyor vs değil direkt olarak kapanıyor mesaj atmaya kalktığımda hata kodu 50 diye bir yazı geliyor. Maalesef bu durum beni çok mağdur etti. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Kontorlu telefonlara belirli araliklarla kontor yuklemen lazim diye bir bilgi kalmis kafamda. Ama hala var mi oyle bisey bilmiyorum tabii. En iyisi Vodafone musteri hizmetlerini arayip sormak, ya da Tr'deki bir yakinindan rica edip herhangi bir Vodafone store'a sormak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 #330*1111# arama tuşuna bas olmadı şunu dene ##002# ##004# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 3 ay sonra hattın kapanacak kontor yüklemen lazım x. aydan sonra hattın aramalara aranmaya kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar