Goering Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 (düzenlendi) 2. el veya 0. ucuz yollu 5.1 ses sistemi icin receiver tavsiyesi istiyorum. Denon falan vardi zamaninda. Ses sistemi 2 front L+R 2 back L+R subwoofer ve uydu seklinde sony. Mevcut sistemde PC => digital optical TOSLINK ile eski bir receiver'a bagli ama TOSLINK baglantisi compress oldugu icin 2ch'a dusuyor. (onboard dahil 2-3 ses karti denedim, coaxial zaten yok ses karti ) TL;DR HDMI destekleyen f/p ucuz yollu 5.1 TV/Audio Receiver tavsiyesi lazim. Nisan 22, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 sunu alinca cozuldu, https://www.hepsiburada.com/asus-xonar-u3-usb-2-0-ses-karti-p-BD304818?magaza=Gameekstra dolby digital live destekliyormus, benim mevcut antika ile calisti subwoofer ve uydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar