serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Selam beyler Miner çevremden ötürü elimde satılık keyler var. İlgilenenler PM atsın. Tekli, ikili, üçlü her türlü kombini yapabiliriz. Fiyat patiye özel olacak kesinlikle. Saygılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Tek tek alacaklar için fiyat da yazayım. Kombin yapmak isteyenler ile özelden konuşalım. RE2 - 75 TL DMC5 - 100 TL Division 2 - 125 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 RE2 yi 60TL ye DH tan aldım. DMC yi DH tan 70TL ye alabilecekken, burada patiye özel 100TL demekte ne bileyim yani. https://forum.donanimhaber.com/forumid_2413/tt.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Valla ben DH takip eden bir adam değilim. Sahibinden vb baktım bu fiyatların uygun olduğunu düşündüm. Ha şahsen DHden bir adama da hesaptan redeem icin vb steam/uplay hesabımı vermem. Ayrıca bunu bana özelden soran adama zaten gerekeni yaparım problem değil. Simdi DHye de göz gezdirdim de 1-2 ilan dışında hala satışta olan öyle 60-70 TLye oyun göremedim. Sana DH ile bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 ben bu kampanyadan re2 ve division2 çektiydim keşek d2 yerine dmc alsaydım, 3 4 kere oynadım girmedim bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FUS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Suan dmc5 ve re2 aldım... sorunsuz ve hızlı tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 @Silphatosabi gel özele istiyorsan bir şeyler ayarlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 (düzenlendi) Zaten sen kendi hesabını vermiyorsun. Satıcı teamviewer ile alıcının pc ye bağlanıp kendi amd reward hesabını açıyor, alıcı steam girişi yapıp alıyor. Nisan 13, 2019 Freemium tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 O da bir yöntem tabi. Olabilir neden olmasın. Fiyatlarda yardımcı olmaya çalışırız PM'den arkadaşlar. Az key kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Division 2 bitti. İki adet DMC5, bir adet RE2 kaldı. DMC5 ve RE2 beraber isteyene 100 TL yapıyorum şu an. Tek tek ise DMC5 75 TL, RE2 50 TL arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Son RE2 kaldı 50 TL. Kapanın elinde kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 RE2 gitti ama DMC5 rezerve eden arkadaşlardan bir tanesi iptal etti. Son bir DMC5 var o da aynı fiyat 50 TL. Hadi hadi kapanın elinde kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar