serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Selam beyler, Ofise internete girip mail vb okuyup basic word/excel işlemleri yapılacak bilgisayar lazım. Eski temiz bir laptop da olabilir. 500-600 TL hedef fiyat. İkinci el basic monitör de arayışı var aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 @hunterx saolsun bir tanesini çözdük. Buradan da teşekkür edeyim istedim çok ilgilendi. Bir adet daha alınacak. Laptop tercihimizdir. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Ben teşekkür ederim işinizi gördüyse ne mutlu, evde durucağına işe yaradı bana da destek oldunuz hem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Up Up Up. Laptop tercihtir. 5 yıllık vb olsa da olur ortalama bir işlemci ve 4 GB RAM kafi. Zaten diski her türlü değiştiririm. Bekliyorum tekliflerinizi özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar