bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 selam arkadaslar 55r yi kurdum scripts region.scp yi atıyorum server i acip kapıyorum yıgınla hata veriyor ayrıca sphertables danda ph acilmiyor 55r nin yenisiyim kusura bakmayın simdiden tesekkurler bide beeding gibi yamalar icin evets klasoru aciyim mi scripts in icine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 FATAL:Unable to bind listen socket 127.0.0.1 port 2593 - Error code: -1 FATAL:Server terminated by error -9! az once bu eror uda aldım yardımcı olacak var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nimphelos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 -9 port hatası. http://forum.paticik.com/view.php?id=31213 bir oku istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet o 2. hatayı 2 tane sphereserver acmaya calısınca verir ctrl+alt+del yapıp kapıcaksın diğerini ph olayında ise spheretables'ta 1.0 falan yerine 10.0 falan yapıcaksın adv_rateleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 55r de sphere_skills.scp içerisinden ayarlıyorsun skill gaini .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Tr-Game: Everything About Games. Powered by Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapson Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 larethian bandaj da bir aksaklık var bandajlarini yirtinca yirtilanin degil yirtanin ustunde yazıyo onu soyle yapsana bir zahmet ''' , '' nin bandajını yırtar yaparsan iyi olur saygım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar