Auril Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 konseptin adı bu sanırım son 10 gündür sardım, insan gibi yemiyorlar şu abi özellikle çok başarılı, temiz yiyor ağzı bile bulaşık olmuyor ya, takdir ettim eskiden dombalak tosuncuk bir kardeşimizken azmetmiş, lan hem yerim hem yakarım demiş abi çalışmış etmiş, günde 15-20k kalori falan gömüyor şimdi 1 oturuşta bu kısa çıtır son yediği yemek abinin adam maraton adamı ama böyle vakit çok olunca çok daha temiz yiyor abi adam bug bulmuş lan, hem bedava yemek hem kilo vermenin yolunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 acıkınca 2 tane aç karna bunlardan seyrederseniz tok tutuyor zaten yemiyorsunuz , ters tepebilir challenge atabilirsiniz söz veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 gelsin kolaysa trde yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 bu da abinin rastladığım tek fail challenge i, daha yersem kaybederim deyip bırakıyor sonunda asdffas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danielino Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 hamburgere dalmadan önce haç cıkartması kıyakmıs adam aynı anda hem görmemis gibi yiyor hem de ritmik yedigi için "işi biliyoruz oglum" alt mesajı gönderiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar