karatan Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 (düzenlendi) 4690K işlemci. Vatan'dan alınma garantisi bitmiş. Sıvı soğutma ile kullanıldı(Seidon 120). Stok fanı duruyor(ilk aldığım zamanlarda bir süre kullanmıştım.) Kusursuz.MSI H81-I anakart Vatan'dan alınma ama garantisi bitmiş. Kusursuz kutu içeriği, aynası vs. tam. Sadece işlemcinin üzerine konulan plastik kapağı bulamadım. Zaten özel kalın poşeti içerisinde.Ballistix Tactical Tracer Ddr3 1600 16 GB(2*8) RAM. LED'li filan. Sorunsuz.1200 TL Kargo alıcıdan. Mart 14, 2019 karatan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 İlanin orjinali nerde acaba. C/p yaparken en azından sade metin haline getirin gözümüze de yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 DH'de var aynısı. Buraya da tam alışamadım mesela şunu da ilke defa yaşıyorum bir dahaki sefere gözleri yormadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar