Mosquito Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 (düzenlendi) Selamlar, Corsair marka 8gbx2 1600MHZ ram üzerinde 9-9-9-24 bilgisi var. Gigabyte GA-Z77X-UD3H anakart i5 3570K 3.4ghz işlemci sistemde overclock vs. denenmedi. fiyatları konusunda fikrim yok daha bakamadım piyasadan, işine yarayacak arkadaşlar teklif edebilir. 3ünü birden satmayı tercih ederim. Sistemden sökülü durumdalar 6aydır filan, kargo alıcı ödemeli gönderebilirim. Mart 10, 2019 Mosquito tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 bi fiyat versen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 siz yazın fiyatı, anlaşırız 3-5 hesabı yapmıyorum. taşınma arifesindeyim bilgisayarı bile zor açıyorum iş ve taşınma telaşından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derbeder31 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Bana ulaşır mısınız? Potansiyel alıcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 (düzenlendi) mosquitodan yeni ekran kartı aldım gayet güzel, tertemiz kart geldi +rep ramlere fiyat isterük Nisan 9, 2019 Meow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar