Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 O clientle devam edebilirsin önemli olan cd-key..[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Taskiranus, 09 Şubat 2005 21:59 tarihinde demiş ki: O clientle devam edebilirsin önemli olan cd-key.. :D:D cok sagol[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 beyler bendede hic kullanilamis bi us key var bende onu convert etmek istiyorum ama sieyi bulamadim yazarmsiniz lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Şu anda kapalı sanırım, yarını bekle.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://www.wow-europe.com/en/Wowsegform/webform.aspx bu ama su an çalışmıyor sitenin hiçbi özelliginin çalışmadığı gibi 11 inden sonra açarlar gene belki[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter Bogachan Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dralnu bugün mail attı aynı linki verdiler de eu sitesindeki çoğu ilgili bölüm gibi kapalı şu an.yarını bekleyeceğiz.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 usa keyle create yapmaya çalıştım euda acc ynalış key dedi butun techical support yerleri kapalı nereye mail atmam gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ben account yaratabildim sonunda darısı başınıza arkadaşlar Gangren durumun ne abi umarım sende basarmıssındır[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter Bogachan Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben telefonla ulasmaya calisiorm ama mesgul hehe[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 şu an için elimiz kolumuz bağlı, bekliyoruz..[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ehe benden baska haraslayan varsa telefonla; ben dikkat etmemistim paris time la 10:30 da baslicak demisler tech support icin lol[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner [Bu mesaj Dralnu tarafından 11 Şubat 2005 09:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 2 saat var daha hmm GODDAMIT[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 benim key de convert olmamış daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben 2nd phaseden hemen once convert ettim 1 subatmiydi 27 ocakmiydi neydi artik sonra 1 hafta icinde degistirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben formu dolduralı 4 gün fln oldu galiba. of server açılınca toptan convert ederler gibi güzel hayallerim vardı :) şu tech support açılsa da formu fln doldursak bidaha ya adamlara mail atsak oy oy ne güzel oynardık şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ehehe baba US account creationda dene istersen orda calismiyorsa degistirmisler demektir yani bende oyle oldu agliyordum US de calismiyinca neyseki sonra EU da acilimis ondan oldugunu fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yok us te denedim kabul etti dün bugün euda denedim kabul etmio :( nese beklicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bendede us key var simdi mail adresi ne vede bana grammeri iyi bi sekilde iste keyimi eu ya cevircem vede ilkayımda oldugum icin aynen parasısa devam mi etce m yoksa yeni den bi aylık mi ödicem ve yeni char acmak mı gerekir die bi yazı yaazarmsınız bende yollim blizze?LUUUUTTTFEEEENN. VEde arkadaslar ben adrese flan uydurdum tel nosunu flan Amerikadan adres istiodu o ortaya cıkar mı?cıkarsa bisi olur mu?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 acc yarattiysan ceviremiosun zaten[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 e herkes eger oynadıysan bile cevirebiliosun dio.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hello, Thank you for contacting Blizzard Entertainment regarding your account. Unfortunately, it is not possible to transfer an account between regions. Once created, an account is permanently tied to the region and authentication key used. In addition, there is no way to deactivate an account or authentication key in one region to re-create the account in another. If you wish to have an account in a region other than the one you are currently in it will be necessary to purchase a copy of that region's release of World of Warcraft. Please note that due to regional restrictions on servers it may not be possible to play in a region other than your local region. You may be interested in the following Localization FAQ: http://www.blizzard.com/support/wowbilling/?id=abl01663p. Regards, Julie O. Billing Representative Blizzard Entertainment[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Aaaaallllaahhhııııııııııııııımmm!!!!!!!!!!!Olamaaaaaaaaazz!Amerikalılarla oynamaya devam edicem hepsine uyuz oluorum!!!!ühühühühühühühüh!![signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yav bu tech supportun açılmış olması gerekmiyor muydu? webform hala açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bana da böyle bir mail geldi şimdi... bende cevap olarak daha önce gönderdikleri ve accountu transfer edebiliriz dedikleri maili gönderdim... çevirmezlerse kan çıkar.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eu da oynamak istiyoruz ! fekat, işbaşı 10 da ise 5 saattir support u açamadılar. sattıkları 600.000 kopya yı haram edeceğim vallahi. [Bu mesaj Hassan tarafından 11 Şubat 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar