Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

us key i eu ya convert etme sorunu

Dogbert

Öne çıkan mesajlar

ehe benden baska haraslayan varsa telefonla;

ben dikkat etmemistim paris time la 10:30 da baslicak demisler tech support icin lol[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner

[Bu mesaj Dralnu tarafından 11 Şubat 2005 09:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bendede us key var simdi mail adresi ne vede bana grammeri iyi bi sekilde iste keyimi eu ya cevircem vede ilkayımda oldugum icin aynen parasısa devam mi etce m yoksa yeni den bi aylık mi ödicem ve yeni char acmak mı gerekir die bi yazı yaazarmsınız bende yollim blizze?LUUUUTTTFEEEENN.

VEde arkadaslar ben adrese flan uydurdum tel nosunu flan Amerikadan adres istiodu o ortaya cıkar mı?cıkarsa bisi olur mu?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

e herkes eger oynadıysan bile cevirebiliosun dio.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

Hello,

Thank you for contacting Blizzard Entertainment regarding your account. Unfortunately, it is not possible to transfer an account between regions. Once created, an account is permanently tied to the region and authentication key used. In addition, there is no way to deactivate an account or authentication key in one region to re-create the account in another. If you wish to have an account in a region other than the one you are currently in it will be necessary to purchase a copy of that region's release of World of Warcraft. Please note that due to regional restrictions on servers it may not be possible to play in a region other than your local region.

You may be interested in the following Localization FAQ:
http://www.blizzard.com/support/wowbilling/?id=abl01663p.

Regards,
Julie O.
Billing Representative
Blizzard Entertainment[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner
Sosyal ağlarda paylaş

Aaaaallllaahhhııııııııııııııımmm!!!!!!!!!!!Olamaaaaaaaaazz!Amerikalılarla oynamaya devam edicem hepsine uyuz oluorum!!!!ühühühühühühühüh!![signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...