ayucan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 arkadaslar benden baska wow oynayan war mi kibrista bilmiyorum eger warsa bulusalim birlikte oynayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 sadece kıbrıslılarla mı oyun oynuyorsun türkiyedeki türklerle oynaman yasak mı :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Liebe, 18 Şubat 2005 00:34 tarihinde demiş ki: sadece kıbrıslılarla mı oyun oynuyorsun türkiyedeki türklerle oynaman yasak mı :) walla universite kibrista olunca yaza kadar adada oynamak zorundayim yoksa burda oynamak hele ki tek basina cok kotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Uydu bağlantıysa zor oynarsın gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 walla uydu galiba zaten internet kafeden oyniyacam ama net genelde iyi download upload gayet iyi .zaten olmazsa yaza kadar wow bana haram olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 okulun netine guvenme pek :) bu arada kargo ile getiretebilirsin rahatca zamanında bende diablo2 yi felan oraya getirtmistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kıbrısta hangi okuldasın? 5 yılım geçti orda... girne amerikandaydım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 haram olmaz merak etme oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 oyun zaten war bende turkiyeden ayrilirken lv 16 birakmistim chari maksat burdaki internet kafeden kasmadan oynayabilmek.bu arada dau de okuyorum 3. sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar