Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lotr Müzik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2. Flimde Elflerin Helm's Deep'e gelirken çalan müziğin adı neydi acaba bilen var mı hiçbir yerde bulamıyorumda...[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
nası bulamıyorsun ki?direk indir tüm soundtracki ? şimdi tam aklımda değil şarkının adı bulursam söylicem[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
ya ben sarkinin ismini bulamadim ama LOTR Two Towers'in bütün müzikleri bunlar..

01 - Foundations of Stone
02 - The Taming Of Smeagol
03 - The Riders Of Rohan
04 - The Passage Of The Marshes
05 - The Uruk-Hai
06 - The King Of The Golden Hall
07 - The Black Gate Is Closed
08 - Evenstar (Featuring Isabel Bayrakdarian)
09 - The White Rider
10 - Treebeard
11 - The Leave Taking
12 - Helm's Deep
13 - The Forbidden Pool
14 - Breath Of Life (Featuring Sheila Chandra)
15 - The Hornburg
16 - Forth Eorlingas (Featuring Ben Del Maestro)
17 - Isengard Unleashed (Featuring Elizabeth Fraser & Ben De
18 - Samwise The Brave
19 - Gollum's Song (Performed By Emiliana Torrini)

Sanirim Helm' Deep yazan..[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür..
Mesaj tarihi:
O değil ya elfler kaleye geldiginde Haldir ile özel bir müzik çalıyor böyle onu diyordum[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bulamıyorum yaw kimsede bilmiyor ne oldugunu googleden bile arattım yok bilen forumlarda yabancılarda yok mu hiç bilen buradan:([signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
işte bu ya lotr un manyağı olmuş frp ciler bile bu şarkıyı arıyorlardı dün bulamamıştım onlarda hep aramışlar her yerer bakmışlar nasıl bulduysan helal olsun çok teşekkürler çok sağol[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
link verdiğin sitedeki tüm şarkıları indirdim çok saolasın :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
beyler ilk filmde gandalf kuleye hapsolmuşken kelebeğin uçuş anında bi şarkı çalıyodu...o şarkıyı bileniniz varmı acaba?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 18 Şubat 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
beyler ilk filmde gandalf kuleye hapsolmuşken kelebeğin uçuş anında bi şarkı çalıyodu...o şarkıyı bileniniz varmı acaba?

Flight to the Ford.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
  • Yeni Oluştur...