cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hadi diyelim adam l yerine L yaziyo , oole yazinca noluo diyosunuz.. peki o adam l yerine L yazinca size nooluyo ? ben onu anliyamadim[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: wildpervert, 18 Şubat 2005 14:36 tarihinde demiş ki: bu milletin yaşadığı geçici evrelerden işte şey vardır önce slm, mrb, grşz falan tarzı kısaltmalar. ik hare basmaya üşenen gençlik. sonra işte yazı oolayında kararkterlerin değiştirilmesi $ L w 1 3 7 falan leetce de sonradan sonraya geliyo işte yavaş yavaş düzelir bunlar boşverin :) + ben genclik olayından zamanında nasibini almısh biriym. Bu sanırm sohbet ortamlarından kalan alıskanlıklar we zaten sh olaynı da bırakıyorm her zaman kullanmıorm son zamanlarda; harf eksikliklerne gelnce boyle kullanıp da anlasılmayı harf eksigi bırakıp da daha sonra editlenmemish bir post okumaya yeglerim. Anlasılırlık cok onemli.mesela alıntı yapılıyor ki postlarmdan anlasılıyor degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ben en çok ''ı'' harfi yerine ''1'' yada ''I'' konulmasına we ''e'' yerine 3 yapılmasına sinir oluorum onun haricinde problem yok :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya bari topici editLeyin bi zahmet.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar