Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANTALYA!! hadi ama! yeter!!

Sorj

Öne çıkan mesajlar

dayanamıyorum artık yA! yeter be yeter lan migrosun o çürük demirlerine osiriyim bu kadar olmaz yaa!! allahım hiçbiryerde kaymamıza izin vermiyorlar !!! allahın belaları sinir oldum yaa! yeter ama!

şimdi neden açtım?? hemen söyliyim...

Şimdi muratpaşa belediyesine baskın yapacaz ama sizlerin desteğine ihtiyacım var ne kadar cok genç bünye olursa isteğimiz okadar dikkate alınacak! SKATE PARK! oda olmadı düz alan 2 3 fun box bir kaç rampa falan düz bi alana yapmaları icin belediyeyi basacaz LÜTFEN GELİN LÜTFEN!!! LÜTFEN!![signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

Durun bende geliyorum arkanızdayım her zaman anlıyorum sizi bursada yaptırdık bi ara böyle birsey sonra tekrar yıktılar ama olsun amacımıza ulasmıstık. Antalyada olsam bende katılırdım size.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi dilek sabancıda bizi dövmeye kalkışan oldu yaa grind atıo diye arkadaş etmedikleri küfür kalmadı sonunda bizde migrosdaki görevliye patladık

ya elimizde board var hangi akla zihniyetle gelip bize saldırıyorlar anlamıyorum truck ın çivisini kodummu kafana hayatın biter lan![signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

keleklerın orda pis oynarım sölemesi paso ıska geçerim heh... ;) gel abi hallet sana temizinden 2. el deck

birde bu hava deme abi biz yağmurlu havada Motifin karşısındaki Kapalı yerde kayıyorduk kış bize vız gelir baboshé yaza kapalım bişeyler dışarı cıkıp kapışcaz :( manual de rodney i geçecem! GEÇEÇEM!!

[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır

[Bu mesaj Erutan tarafından 07 Şubat 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan size orda kaymayın diyolarsa milletin basına is açmayın diye diyolardır yoksa ne haliniz varsa görün.Birinin önüne cıkıcaksın eziliceksiniz ondan sonra ugraş.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

ya etery Biz gitmişiz migrosun en arkasında 0 araba olan yerde kayıyoruz adam koşa koşa geliodu abi bize gelio kaçalım eddim adam jopu tuttu bize vurcak sandım... (o jop dediğim metal kılıç şey warya... o) kaçtık bizde[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

eft önceden antalya böle patenli gençlerle felan doluydu bi kısım süper zekalı olanları "yok arabaların arkasına takıldı yok tekerlekli buz dolabı çaldı" sonuç millet istemiyo böle şeyler. belediye de iplemiyor.
gene gidip belediyeden bişeler isteyerek belki bişeler alırsınız yoksa zor.
ayrıca grafiti sanattır bence ama bazıları gözü rahatsız etmeye mi çalışıyor nedir ? :p[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Belediyeye böyle bir taleple giderseniz, dalga konusu olup geri dönersiniz
Acı ama gerçek[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 07 Şubat 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...