ony1 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Arkadaslar biz 4 arkadas server kuruyoruz bütün scpler falan tmm şimdi. Ben Serverı Evden kuruyorum onlar girecek. Ama onlar girmeye çalıştığında şifrelerini kabul etmiyor ama serverı açık gösteriyor. onların giremediği acc ile ben giriyorum. modemim adsl. aynı ağ değil ben evimden onlar evinden ağfarklı yani ltfn yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deete Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Arkadaşım Önceki Topiclerde Vardı Ama Anlatayim. 1-Firewall Warsa Onu Kapat. 2-Bunu baslat-caliştir cmd yazıp orada cıkan ip numarası bölümündeki ip ye gireceksin explorerdan orada modem ayarların cıkacak oradan firewallu kaptacaksın weya sana werdikler kullanma klavuzundan site werirler oraya girip firewall u kapatırsan olabilecektir.İyi Calısmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 tmm dediğin gibi firewall kapadım oldu mu şimdi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bize niye soruyorsun denesene :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fuzinnes Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ehuaeuh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 serverı görüyorsa muhtemelen girmeye çalıştıkları client versionları farklıdır 55i veya 55r'den server açtıysan 2.0.3 client ile servera baglanmalari lazim. baska clientla denemeyin uo clientları için: http://www.oldsphere.com/sod/cl/cdindex.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar