Tampere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 pc ye baglamalik is gorucek bi controller ariyorum. xbox 360 yada xbox one controllerlari is gorur. kullanmadiginiz falan baska bir seyler varsa da olabilir her tusu calissin duzgun yeter. bir de wireless ariyorum. uygun fiyata olursa steam controller aslinda cok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Ellerin büyükse F710 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Draculiablo said: Ellerin büyükse F710 al Bende xbox controllerdan şaşma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 F710 satabilirim istersen. Garantisi falan kalmadı tabii ama pırıl pırıl. Dark Souls'la bir kaç tane daha öyle konsol oyunu oynadım PC'de, onun için aldıydım. Çok kullanılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar