Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hipnoz tedavisini kim yapar?

Molto

Öne çıkan mesajlar

ben yapmıyorum şahsen :)[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

Sosyal ağlarda paylaş

hipnozu 2 kişi yapar
1. gerçekten hipnozdan anlıyıp bunun yurtdışındaki derslerine gidip üzerinde denemelerle uzmanlaşmış kişiler

2. elinde bişi sallayıp tekrar tekrar söliyerek bi boka yarıcanı sanan dolandırıcılar (türkiyede bol.)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Molto, 17 Şubat 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
Hipnoz tedavisi için kimden randevu almak lazım peki? Filmlerde falan psikiyatrlar veya psikologlar yapıyor hep. Yoksa Türkiye'de mi yok? Psikologların alakası yokmuş bir kere onu öğrendim. Üstteki verilan adrese baktım birşey bulamadım.

Niye hipnoz olmak istiosun???(merak ettim valla)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
freeedom, 17 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
psikiyatr delilerle(deli suphesi olanlar) ugrasır psikolog kişisel sorunu olanlarla

E yuh. Bilmion bari sooleme.
Psikiyatr ilaç+konuşarak, psikolog da sadece konuşarak tedavi eder. Yani pskiyatra gidenler deli deildir :)[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Hipnoz üzerine bizim okula bakırköy ruh ve sinir hastalıklarından uzman bir doktor gelip anlatmıştı neyse bunu yapacak adam kesinlikle doktor olmalı öncelikle; bir de bu işi adam gibi bir bileninden öğrenmiş olmalı, öyle kendini geliştirmeyle falan öğrenilecek bir şey değil yani öğrenilir de sağlıklı ve güvenli olmaz. Ama bu işi kesin yapar biri lazımsa sana gidip bir hastanenin psikiatri bölümüne falan başvurursan hallederler. Ama gelen her kişisel isteğe göre de yapmıyorlar hipnozu, o da ayrı.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...