Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben yapmıyorum şahsen :)[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben ederim...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ehe ne varki bende hipnoz ederim ne varki onda[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hipnozu 2 kişi yapar 1. gerçekten hipnozdan anlıyıp bunun yurtdışındaki derslerine gidip üzerinde denemelerle uzmanlaşmış kişiler 2. elinde bişi sallayıp tekrar tekrar söliyerek bi boka yarıcanı sanan dolandırıcılar (türkiyede bol.)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ne tür doktorlar yapıyor bunu? Hangi alanın doktorları? Hipnoz isteyen kimden randevu almalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Molto, 17 Şubat 2005 20:49 tarihinde demiş ki: Hipnoz tedavisi için kimden randevu almak lazım peki? Filmlerde falan psikiyatrlar veya psikologlar yapıyor hep. Yoksa Türkiye'de mi yok? Psikologların alakası yokmuş bir kere onu öğrendim. Üstteki verilan adrese baktım birşey bulamadım. Niye hipnoz olmak istiosun???(merak ettim valla)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: freeedom, 17 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki: psikiyatr delilerle(deli suphesi olanlar) ugrasır psikolog kişisel sorunu olanlarla E yuh. Bilmion bari sooleme. Psikiyatr ilaç+konuşarak, psikolog da sadece konuşarak tedavi eder. Yani pskiyatra gidenler deli deildir :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 2 farklı psikolok vardır birisi normal onlara gelen insanlarla ugrasır oteki delilerle ugrasır uni. de falan bolumlere ayrılıyodur heralde o kadarını bilmiorm sadece ikisi ayrı meslekler aynı kişi ikisini yapmıyo o kadarnı biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hipnoz üzerine bizim okula bakırköy ruh ve sinir hastalıklarından uzman bir doktor gelip anlatmıştı neyse bunu yapacak adam kesinlikle doktor olmalı öncelikle; bir de bu işi adam gibi bir bileninden öğrenmiş olmalı, öyle kendini geliştirmeyle falan öğrenilecek bir şey değil yani öğrenilir de sağlıklı ve güvenli olmaz. Ama bu işi kesin yapar biri lazımsa sana gidip bir hastanenin psikiatri bölümüne falan başvurursan hallederler. Ama gelen her kişisel isteğe göre de yapmıyorlar hipnozu, o da ayrı.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar