Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hipnoz tedavisini kim yapar?

Molto

Öne çıkan mesajlar

said:
freeedom, 17 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
psikiyatr delilerle(deli suphesi olanlar) ugrasır psikolog kişisel sorunu olanlarla

işin özünde freeedom un dedigi dogru.
psikiyatlar doktorluk fakültesini bitirirler, psikologlar edebiyat fakültesini bitirirler. (yanlışım varsa düzeltin)
psikiyatr lar ilaç reçetesi verebilirler psikologlar veremezler.
bu neden psikologların delilerle ugraşabilecek kadar yetkisi yoktur.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş

Molto istersen ben götüreyim seni.. site verdik araştır işte.. ordaki adam seni yönlendirir. Yardımı da beğenmiyor millet artık. cık cık...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Molto, 17 Şubat 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
Cinsel problemim yok dedimya

Abicim siteyı okumadığın ne kadar belli. Adam aynı zamanda hipnoz uzmanı.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
All of us visionaires..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
harvester, 17 Şubat 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
said:
Molto, 17 Şubat 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
Cinsel problemim yok dedimya

Abicim siteyı okumadığın ne kadar belli. Adam aynı zamanda hipnoz uzmanı.

okudum merak etme ve adamın tamamen salladığını düşünüyorum, neymiş efendim gecenin bir yarısı telefon edip "cenk bey 7 dakka oldu hala boşalmadım allah sizden razı olsun" diyenler bile oluyormuş...
Sosyal ağlarda paylaş

Hahah.. sallamak? o adam baya ünlü birisi, radyoya filan davet edildi.. malesef öyle arayıp abuk subuk soru soranlar var. Ordaki maillerlere bak daha beterleribi göreceksin. Türkiye 3 4 şehirden ibaret olmadığı için eğitim seviyesi çok alakasız büyük şehirlere oranla.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
All of us visionaires..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...