Molto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Psikologlar yapmıyormuş peki kimler yapar bunu? Psikiyatrlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Sadece bu işle uğraşan insanlar var.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bende merak ettim nereden bulunur?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Psikologlar ile psikiyatrlar arasındaki fark nedir bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bi hastayı psikolok konusarak falan halletmeye calısır psikatr ilaçlarla falan[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Psikiyatr tıp okur. Psikiyatri diye bi üni. bölümü yok. Doktor oluyon onun üzerine uzmanlaşıyon.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bide biri ilaçlı-reçeteli tedavi verir, diğeri çenesiyle iyileştirir :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 okumayı bilen herkes yapabilir ..öle zor bişi diil yapabilmek, bi iki kitab oku uzman yazarlarından elinden çıkmış olan öörenirsin.. ayrıca hipnoz edilmek için deli olmak lzım beyninde kalıcı hasarlar meydana gelbilir..[signature][hline]Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bilimsel Hipnoz Derneği[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Hipnoz tedavisi için kimden randevu almak lazım peki? Filmlerde falan psikiyatrlar veya psikologlar yapıyor hep. Yoksa Türkiye'de mi yok? Psikologların alakası yokmuş bir kere onu öğrendim. Üstteki verilan adrese baktım birşey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Randevu için..Uyarı: bu site cinsel bilgiler sitesidir.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 çüş psikiyatr delilerle dedi yaa, çüş oha ne diim..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 tamam doğru delilerle uğraşır ama sadece delilerle değil tabi[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Cinsel bir problemim yok o tür bir doktor istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 deli derken depresyon ve ileri derece de akıl sağlığı bozulmuş hastalrı kastedıyor..[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: freeedom, 17 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki: psikiyatr delilerle(deli suphesi olanlar) ugrasır psikolog kişisel sorunu olanlarla işin özünde freeedom un dedigi dogru. psikiyatlar doktorluk fakültesini bitirirler, psikologlar edebiyat fakültesini bitirirler. (yanlışım varsa düzeltin) psikiyatr lar ilaç reçetesi verebilirler psikologlar veremezler. bu neden psikologların delilerle ugraşabilecek kadar yetkisi yoktur.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Molto istersen ben götüreyim seni.. site verdik araştır işte.. ordaki adam seni yönlendirir. Yardımı da beğenmiyor millet artık. cık cık...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Tamam aralarındaki farkı artık biliyorum esas soruya cevap alabilirsem çok daha memnun olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Cinsel problemim yok dedimya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hipnozun tarifini verene 5 kuruş işler valla bende bekliyorum cevabı.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Molto, 17 Şubat 2005 21:29 tarihinde demiş ki: Cinsel problemim yok dedimya Abicim siteyı okumadığın ne kadar belli. Adam aynı zamanda hipnoz uzmanı.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Molto, 17 Şubat 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Psikologlar ile psikiyatrlar arasındaki fark nedir bu arada? biri doktor ve ilac yazabilio... biri sadece konusarak halletmeye calısıyo..[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: harvester, 17 Şubat 2005 21:39 tarihinde demiş ki: said: Molto, 17 Şubat 2005 21:29 tarihinde demiş ki: Cinsel problemim yok dedimya Abicim siteyı okumadığın ne kadar belli. Adam aynı zamanda hipnoz uzmanı. okudum merak etme ve adamın tamamen salladığını düşünüyorum, neymiş efendim gecenin bir yarısı telefon edip "cenk bey 7 dakka oldu hala boşalmadım allah sizden razı olsun" diyenler bile oluyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Hahah.. sallamak? o adam baya ünlü birisi, radyoya filan davet edildi.. malesef öyle arayıp abuk subuk soru soranlar var. Ordaki maillerlere bak daha beterleribi göreceksin. Türkiye 3 4 şehirden ibaret olmadığı için eğitim seviyesi çok alakasız büyük şehirlere oranla.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 psikiyatrlar hipnoz yapabiliyolar.en azından ben yapabilenleri gördüm[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar