Flam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Selam patiler, elimizde bi makina var anakartı yandı. içindeki anakart 1155 pin şu anakart . Buna replacement olarak bir anakart arıyorum. Elinde olan varsa, mesaj kutusunu boşalttım iyi haberlerinizi beklerim. cya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 şimdi misal bu karttan bende var malum piyasada bulmak yok baya güzel bir fiyat vermen lazım demi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 İlgilenirsen Asus H61M-K var bir tane bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 aynı kartı arasam yandım bittim zaten. o kartı sadece eski kart bu, bunun çıktığı sisteme de uyacak herhangi bir kart arıyorum manasında koydum. yoksa Llama'nın eline düştüğünü düşünsene. Allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 abi 1151 diyip olmaz ya işlemci modelini yaz tam yada chipset belirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 i5 2320 işlemci. o da yanık mı değil mi aslında çok iyi bilmiyor. kardeşimin bilgisayarı bu. summon @kyberial Bathory said: İlgilenirsen Asus H61M-K var bir tane bende. bu işimizi görür. 100TL teklif vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyberial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 ben yaktım ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Up. İşlemci çalışıyor bu arada bi arkadaşın bilgisayarında denedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Up. halen arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar