MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 The roof , the roof.. Ne kadar anlamsız şarkı yarabbim ama kendini dinletiyo şerefsiz..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Cok geyik bi şarkı,dinlemiştim, bi aralar hatta seviordum Ulan ben nasl adammısım,gayet sacma bi şarkı[signature][hline]
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 *!madafaka madafaka * LoL[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 gora'da cem yılmaz'ın arabasına aldığı ihtiyar amcamın "ben istemem yabancı müzik falan, ne bileyim anama küfretmediklerini" dediği kadr olan bir şarkı ama güsel mi?? güsel..adamın diline çok fena dolanıyo mu?? dolanıyo.. ee o zaman hep birlikte; *!the roof, the roof, the roof is...*[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay [Bu mesaj Jhengie tarafından 14 Ocak 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Hahah o repliği kaçırmışım filmde.. Güselmiş..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ohoo bloodhound gang toptan çatlak bi grup zaten The balled of chasey lain'i Pacman şarkılarını falan dınleyın goreceksınız ama hastasyız hehe. Hele the balled of chasey lain'in klibi supeer ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bloodhound gang'i geçin valla. coal chamber'dan dinleyin $arkıyı harbi güzel de ben bu topici acarken cok dü$ündü mü arkada$ onu merak ettim?yani amacı neydi falan.bide topic süper fire water burn falan?
duende Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 araya fıçı fıçı diye turntable koyuyolar the roof dedikten sonra o cok ii
Öne çıkan mesajlar