Lokman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Beyler mesela ben nebulanin scp lerini alıyorum kendiminkiyle degistiriyorum sonra hersey normal Gm carlarla giriyor player carla girmeye calistigimizda lütfen nebulanin baglanti programin kullanin diyor.Bilen biri varsa yardimci olsun nebulayi ornek verdim sadece amentesin kindede aynısını yapıyor sadece Gm carla girebiliyoruz.Lütfen çözerseniz sevinirim... Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalismanin Kölesi Olmak Gerekir Curel D'arc[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 commands.scp de var clientchk diye bi sey veya client version fln var orda[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 command.scp di galba ilgili yeri bul ve tamamen sil o client check olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya da client 2.0.3 kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saral Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Evet bendede client 2.0.3 var ve nebula scpleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar