Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Arkadaşlar Street Fighter FX miydi EX miydi bir versiyonu vardı. Karakterler kısmen 3d modelliydi denebilir. Akuma falan gibi karakterleri vardı.. Bu oyunu nereden bulabilirim, download edebileceğim bir yer bilen varmı?[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 pc surumleri varmı bilmiyorum.ama psx1/2 emuları kullanarak oyunun ps versiyonunu indirip oynayabilirsin.tabi sisteminde iyi olması lazım azcık. torrent sitelerinde vardır muhetemelen,bi de emule vs gibi p2p programlarından edinebilirsin. forumda bir cok konu olması lazım dediklerimle ilgili[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Once impact emulatorunu yukle. Street fighter ex(10 mb) /ex2(16 mb) /ex2p (23 mb) onun romudur, internette bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 impact miydi onlar?ben ps de oynuordum da eskiden,ama doru impact de olabilirki atari salonlarında vardı explus1/2 falan dorudur. impact emusu zinc vardı sanırım[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 daha kolay bulabilmen için oyunun adı street fighter ex plus 2 dir :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 spawn anlamadım ex 2 pLus![signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya ben bu konulara uzağım, emulator dü, impact tı, rom du nedir ve nerden bulurum bunları?[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mame bölümünde Zed bunları baya uzun uzun açıklamıştı bak kesin çözersin olayı.[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bu impact emulator tek başına çalıştıracak mı bu rom ları yoksa önce başka bişey indirip impact ı onun içine mi atacam. Bilgisi olan biri bana bilgi versin lütfen.. msn : [email protected][signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 impact emulatoru dll dosyaları ile birliktedir sanırım.klasore at onları iste.sonra indirdigin sfx2plus diyelim ornek olarak.onu acmana gerek olmaz.emu yu acıp rom dosyalarının oldugu klasoru veya yeri sececeksin.O kadar[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar