Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server'a neden girilmiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burning Legion'a girmeye çalışıyorum. Listeden server seçin mesaöı geliyor ama liste çıkmıyor. Bu yüzden bağlanamıyorum. Sizce ne olmuş olabilir?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Her cuma sabahi TSI 8.00-12.00 arasinda haftalik bakim olacakmis serverlarda. Buda ilk haftalik bakimimiz. 1. haftamiz hayirli ugurlu olsun[signature][hline]
Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Dodo
Mesaj tarihi:
sırf wow oynamak için şu saatte kalktım
allah belasını versin bunların , tükettiler lan beni[signature][hline]valandil ownz j0o!
i said, lord, take me downtown,
i'm just lookin' for some tush.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Mesaj tarihi:
Dün, net saat 8 gibi gitti borç var sandım, sabah için para biriktirdim. Tam kalktım gidiyorum ttnet'e, dedim bir açayım pc'yi olur olur belki gelmiştir, çat diye hattı aldı. Oh dedim net geldi WoW oynayabilicez, bu sefer de 12'ye kadar server bekle.[signature][hline]EU | Burning Legion | Moonlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
Ya biz eve online oynarken günde 1 saatlik bakım yaparlardı. Ona bile illet olurduk. Şimdi dört saat bakım. Bari bakım işini hafta içine yaysalardı . :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Kewl, 18 Şubat 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Bende artık cuma günleri işe öğleden sonra gelmeyi düşünüyorum olmas böle zaman geçmes burda wowsuz.

İş yerinde eleman ariyormusunuz? :)
  • Yeni Oluştur...