Exodous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Burning Legion'a girmeye çalışıyorum. Listeden server seçin mesaöı geliyor ama liste çıkmıyor. Bu yüzden bağlanamıyorum. Sizce ne olmuş olabilir?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 serverda bakım çalışması var saat 12 de acılacak. wow ana sayfaya bak daha detaylı bilgi için[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bendede aynı sorun var.serverlar bakımda sanırım.ne zaman geliceği hakkında bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 İnsallah geri almazlar 3 quest tamamlamıstım 30 dk ıcınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Tamam buldum ya wow sitesinde. Çok teşekkürler ilginize.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Her cuma sabahi TSI 8.00-12.00 arasinda haftalik bakim olacakmis serverlarda. Buda ilk haftalik bakimimiz. 1. haftamiz hayirli ugurlu olsun[signature][hline] Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 İyice bi silip supursunler,etrafın tozunu alsınlar bal dok yala olmassa bırakıyom. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 sırf wow oynamak için şu saatte kalktım allah belasını versin bunların , tükettiler lan beni[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 aynen ama ben biliyordum içime dpğmuştu peh her cuma biraz daha geç kalkarım artık[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Dün, net saat 8 gibi gitti borç var sandım, sabah için para biriktirdim. Tam kalktım gidiyorum ttnet'e, dedim bir açayım pc'yi olur olur belki gelmiştir, çat diye hattı aldı. Oh dedim net geldi WoW oynayabilicez, bu sefer de 12'ye kadar server bekle.[signature][hline]EU | Burning Legion | Moonlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bende artık cuma günleri işe öğleden sonra gelmeyi düşünüyorum olmas böle zaman geçmes burda wowsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ya biz eve online oynarken günde 1 saatlik bakım yaparlardı. Ona bile illet olurduk. Şimdi dört saat bakım. Bari bakım işini hafta içine yaysalardı . :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: SkullCrusher, 18 Şubat 2005 09:37 tarihinde demiş ki: İnsallah geri almazlar 3 quest tamamlamıstım 30 dk ıcınde kurtulun şu ultima mantığından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ya adamlar her cuma bakım yapıyorlar bu bilinen birşey neden girmeye kasıyorsunuz anlamıyorum hiç siteye girip bakmazmısınız[signature][hline]Burning Legion-Shindei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 İlk patchimiz olacak bence :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 şuanda girilebiliyor :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Kewl, 18 Şubat 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Bende artık cuma günleri işe öğleden sonra gelmeyi düşünüyorum olmas böle zaman geçmes burda wowsuz. İş yerinde eleman ariyormusunuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar