Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Arkadaşlar bugün oyunu almayı düşünüyorum da acaba fiyatlar yere göre değişiklik gösteriyor mu? Yoksa heryerde 75 milyon mu? Ona göre okul çıkışı almaya gideceğim :) Teşekkür ederim...[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 89a var 97ye var[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Arkadaşlar 75'e almış da şimdi ben de D&R'e gitmeyi düşünüyorum ancak yanımda yol parasını çıkarırsak 77 kalıyor bu sebeple sordum yani :) Şu kadara var demek yetmiyor bana :)[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 75 e bulduysan al uygun gayet[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Biz 2 tane 89a 1 tane 86ya aldık 2şer tane yollamış aral heralde her satış noktasına[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar