Darestan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ne iştir anlamadım? port ücreti 36 milyon yazıyor ondan sonra fatura edilmemiş borç 27 milyon kdv 12 öiv de 10 milyon toplam 91 milyon fatura geldi bu iş aylık 49 milyon değilmiydi sizede böyle faturamı geldi? bu daha ilk fatura ve ailem kapatmayı düşünüyo eğer böyle gelecekse lütfen yardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ilk aydır senin şuan baglantı ücretinide almıslar..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 keşke telekomdan alırken ögrenci belgeni götürseydin 31 aralık 'a kadar ögrenciye memura ögretmene kampanya vardi baglantı ücretini almıyorlardi ilk ay gelen fatura 49 milyon oluyordu. ben öyle aldım ögrenci belgem ile fıstık gibi kullanıyorum daha fatura gelmedi ama fatura gelince 49 milyon gelicek. :P[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bana aldıktan 3 ay sonra geldi fatura oda herşey dahil 44 milyon...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 İlk ay faturası oyle fazla gelır ..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 adsl kullanıcaları için dikkat derim 1-) oğrenci öğretmen vs. vs. indirimi kasım ayından aralık sonuna kadar geçerli. 2-) faturanız gelmese bile her faturanın son ödeme tarihi mevcut olan ayın 30 yada 29 civarı. adamlar göndermedikleri yada herhangi bir şekilde kaybolan faturalar için hiç bir sorumluluk kabul etmiyorlar ve bizzat bize onaylı fatura değil dediler telekom gelirler müdürlüğünden. herkes kendi faturasının peşinden koşacakmış. yani faturasi gelmeyen arkadaşlar mutlaka arayın gerekli yerleri faturanızı öğrenin boşa faizini ödemeyin. 3-)ocaktan sonra ve kasımdan önce yeni bağlananlar yani kampayaya dahil olmayacaklar için bu bağlantı ücreti ile ilk 1.5 ay birlikte fatura edilip geliyor (en azından bize ve bir tanıdığımıza böle geldi) ve adamlar portunuz çıktıp netten seltim yada sentim neyse yetkilisi bilgilerinizi girdiği ilk günden itibaren faturayı kesiyorlar. yok port arızalıymış yok bilmemne umurlarında değil. p.s. her şeye ramen ilk badireler atlattıktan sonra eğer telekomda teknik bir sorun olmassa (dünkü router arızası gibi gerçi bütün türkiye giremiyordu nete) ise sorunsuz kullanıyorsunuz yeni adsl alacakların gözünü korkutmsın bu yazı[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 herşey bir yana adsl'i kotalı olarak alanların ilk faturalarında nasıl rezillik olduğunu görecekler :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Adamlar dolandırıcılık yapıyor resmen. İlk faturanızı alana kadar ne ödeyeceğinizi bilemiyorsunuz.[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ya bağlantı ücretini taksit yaptık her ay 5 milyon geliyoda şimdi bu 1.5 aylık bi ücretmi?o öğrenci öğretmen kampanyası çıkmadan biz almıştıkta yine bir hayli fazla geldi sanki ya bilmiyorum size ilk fatura böyle çok mu geldi işte benim ailem baya sorun etti bnu da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Evet evet herkese ilk ay öyle gelir. Çünkü telekom yanıltıcı reklam aracılığıyla sahtekarlık yapıyor. Kesintisiz internet vaatleri ve açıklanan ücretler yalan! Ama bundan sonraki aylarda normal, zannettiğin parayı ödeyeceksin en azından.[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 O baglama ucretını aldıklarından oyle oluyor kandırma fln yok[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Yanıltıcı reklam iddasındayım haala... Bağlantı ücreti + Aylık abonelik parası alınır diyordu ancak faturaya 2-3 kuruş bir şeyler yine de ilave ediyordu.[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bakın simdi ben bu ay basında ogrenci belgemle basvurdum ve sınırı asmadıgıma da eminim. Ama su fazla gelen faturalar acıkcası bayaa bi korkuttu beni, cunku faturayı ben odicem:P Borcumu ogrenmek istiyorum ama akılsızlık edip port numaramı ogrenmedim ve şimdi 24 saat meşgul servis. bi bilen bana tahmini fatura soyler mi?[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 İlk fatura fazla gelecektır normalden..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ilk faturamı şu anda elimde tutuyorum,3gb limitli 256,baglantı ücreti peşin+bide port ücreti yazmışlar ama bana iki aylık gelmedi sadece ilk yarım olan ay geldi,neyse toplam 88.250.000tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T0RN4D0 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 512k Kotalı bağlantı alsam şimdi kaç lira fatura gelicek ilk ay? 49+5.750 = 54.750 olması lazım değil mi? telekom bi cinlik yapacaksa bende aileme karşı bi cinlik düşünmeliyim :)[signature][hline]İ love Warlock [Bu mesaj T0RN4D0 tarafından 18 Şubat 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Darestan, 25 Aralık 2004 17:57 tarihinde demiş ki: fatura edilmemiş borç 27 milyon Banada aynısı geldi,ve hat baglandıktan yaklasık 2 ay sonra gelmisti,telekomu aradım dogal olarak.Oradan baska yere yönlendirdiler vs.. Terimi tam hatırlayamıyorum fakat,Baglandıgın ay,mesela ayın 15 inde acıldı ise,Fatura geldiginde,arada kalan faturalanmamıs döneme ait olan borç oldugunu söylediler.Nitekim doğruydu,bir sonraki ay sonu faturalanmıştı adsl.Dolayısıyla kullanıp ödemedigin günlerin borcu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 oha şimdi ben bu ögrenci olayına aralıkta basvurdum yılbasından önce mi sonra mı bagladılar bilmiyorum ama ocak ayı için hic bir ücret gelmeyecegine dair bir şeyler vardı şimdi bırakın normal ücreti bir de baglantı ücreti mi alcaklar benim internet hayatım bir kez daha göçer[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Baglantı ücreti degil,baglantı ücreti 60m civarı bisey,ister 12 taksite böldürüyorsun adsl faturana ekleniyor,ister pesin veriyorsun. Bu söylenen,faturalanamamıs kısım.Bir adı varda aklıma gelmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 benim intyernet hayllerim kesinlikle göçer o zaman peki bu sadece ilk ay için falan mı geliyor sonraki aylar gelmeyecegine ikna ederim belki[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ben konuyu açan kişinin sorusuna cevap verdim,diğer kısımları bilmiyorum.Öğrenci falan bilgim yok.Ama normalde baglantı ücretini takside boldurebiliyorsun ayda 5-6m bisey faturaya eklenıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bana gelen ilk ay bağlantı ücreti şu şekildeydi 6-7 ay önce tabi 1_sozleşmeyi imzladığınız tarihten ay sonuna kadar olan süre (bende 20 gün dü) 2)bağlantı ücreti 3)o ayki fatura bnde tam gelmişti tahminmim siz sözleşme imzalarken kotalı seçmediniz yada onlar ilk ay kotalı kayıt etmediler... ay girdikten sonra kotaya başvurursanız 1 ay sonra başlar o tarife... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 darestan ilk faturada port ucreti vb aliolar ondan sonra hep 49 gelicek...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CiseM Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Evet bendede ilk ay iki katı gelmişdi 3 aydır normal fiyatı geliyor merak etme birdahaki ay normale döner seninde...Üzülme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bağlantı ücreti + normal ücret[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar