mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 adamınbiri said: hepsine 100 lira veririm. esnaf adamız halimizden anla. yalan söylüyo esnaf değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Zencileri 2 bayan istedi kızları için geçen hafta ayırdım karşıdan gelecekti gelmedi. Diğer bayanı beklettim oda sadece büyüğü istedi bandırmaymis aldiracağı yakınına ulaşıcak alıcısı var kaldıramıyorum buradan da satilinca belirtirim mesajlarda. Fiyatını söylemeye korkuyoruz artık ama 80 TL ye gitti sayılır onlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 tsısısı https://i.imgur.com/oNrpl3F.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 hunterx'i yedirmeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 zenciliyi okuyunca hakkatten..tsitsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Düzeltme: Neyse sadece fiyat vereyim ben ihtiyacı olan varsa biseye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 hunterx said: Zencileri 2 bayan istedi kızları için geçen hafta ayırdım karşıdan gelecekti gelmedi. Diğer bayanı beklettim oda sadece büyüğü istedi bandırmaymis aldiracağı yakınına ulaşıcak alıcısı var kaldıramıyorum buradan da satilinca belirtirim mesajlarda. Fiyatını söylemeye korkuyoruz artık ama 80 TL ye gitti sayılır onlar ;) nocontext içeriği bilmeyince bir garip anlaşılıyor mesaj fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Heh yaklaşım güzel olunca açıklama da o şekilde gelişti kendini katarak bile espiri yapabilen insanları görünce sevindim bende ;) Duruma göre yazdım.Bebekler zenci resme bakamayanlar için 1 büyük 2 küçük kardeş yanyana ;) Et bebekler güzeller ilgi çekiciler Aramadı bayanlar uzakta olduğundan heralde istanbul içi anadolu yakası varsa bende teslim ederim ;) köpeiğimiz olduğundan(JRT) haftasonları haftaiçi onla ilgilendiğimizden pek zaman ayıramıyor kızım bebeklere :) 70 tlden veririm 3 ünü 50 büyük boy küçükler 10'ar tl gibi düşünülebilir ilgi varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Pm'den hallettik dilediği fiyata alıyor.Düzgün yaklaşanları mesajlarına aşina olduklarıma power leveling yaparken de satış yaparken de elimden geleni yapıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar