Dorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bugün biri kızılay dost biri karfur bimeks olmak üzere Ankara'da bulabildiğim son 2 wow'u aldım. Fener-Zaragoza maçı bitsin sevdiceğim ile beraber geliyoruz yanınıza. -Sonunda bitti uzun bekleyiş.. -Yeş milord![signature][hline]Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hoş geldin [Bu mesaj yevaud tarafından 17 Şubat 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Böyle bir "sevdicek" nasip etmedi allah bize valla :)) Hoşgeldin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hoşbulduk efem teşekkürler :) yannız ilk haftadan 40 mb patch birikeceği pek aklıma gelmemişti. bakalım ne zaman hoşbulabileceğiz tam anlamıyla[signature][hline]Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Hpşgeldin bırak yüklesin şimdiden iyi oyunlar size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hoşgeldiiin[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 aptallar yenildi ne diyelim.!!! neyse hosgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Yenilginin üstüne iyi gelir wow :D[signature][hline]Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ehee bakıcaz yarın geliyo cd keyle-cd (eternal saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ise gitcem sabah sonunda attım kendimi oyundan dısarı :) ilk gün izlenimlerimi özetleyeyim kısaca yatmadan: öncelikle kontroller süper kolay. heryerde açıklamalar olması tonla şeyi ezberleme külfetinden kurtarıyor insanı ki bence çok önemli bir ayrıntı. grafikler beklediğimden çok çok daha iyi. gördüğüm tüm ss'ler halt etmiş canlı görmek gerekiyomuş. lag olayı da sorun çıkartmadı. 23:00 gibi girdim oyuna ki avrupa serverları için (21:00) prime time demek bu. maksimum 300 gördüm. saatler ilerledikçe 180'lere kadar geldi ki 128 kablo için gayet iyi bence. hiç sorunsu oynanıyor. özetle gayet memnun kaldım şu 3-5 saatlik deneyimimde. hastası olduğum 100lerce ayrıntıya girip sabahı etmeyeyim klavye başında :) dosta düşmana tavsiye ediyorum benim şimdiye kadar alır almaz en kanımın ısındığı mmorpg'um oldu diyebilirim.[signature][hline]Paintball maniaX! [Bu mesaj OguzAmca tarafından 18 Şubat 2005 04:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hoşgeldiniz bende yeni geldim ama oyun gerçektende çok güzel[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ayyy ayrı bi Topicik açmayayım dedim, bende ho$geldim... =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar