Throndor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 3660 için yaptığım wallpaper.. Telefonun ekranına uygun ebatlarda olacağı için pixel pixel çizmek durumunda kaldım lakin alan küçük, her piksel fark ediyor.. Snowboard yapmaya gittiğimde koymak için... Alttaki GG yazısı logo.. Bir de bunun normal zamanlarda kullandığım versiyonu var onda da logonun başka bir yerinde ayakta kola içerken ki çizimim var.. ortamlara göre takılıyoruz.. Kritik yapmaya değer mi bilmiyorum.. Sanat amacı güdülmüş bir iş değil.. yinede söyleyeceği olan söyleyebilir..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ehey pixelart:) şey biraz olmamış sanki boardın ve adamın duruşu ortamın görüş açısına uymamış gibi. sanki adam dışarı uçup düşücekmiş gibi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Adamı biraz daha içeri almayı dene dışarı cıkıcakmış gibi. Bide adamı biraz daha basite indirgesene[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Daha basit bir çizim için en başta uğraştım ama tekniğim ve yeteneğim elvermedi sanırım.. olmadı olamadı.. daha önceki çizim daha basitti ama onda ayakta duran figür söz konusu olduğu için rahat oldu.. lakin burda el kol bacak düzgün durmadığı için uzuvlardaki kıvrılmaları ifade edebilmek için gölgelendirme olayına girince bunun sonucunda da böyle oldu... Gerçi ben fena bulmadım bittikten sonra, kafayı ve ayakları hafif büyük çizip farklı bir orantısal tada koşmaya çalıştığım için, bu tada gölgelendirme olayı gitti dedim.. Çalışmak lazım daha kompleks vücut hareketlerini de basit pixellerle anlatmak için.. Adamın açı ve konum sorunu var biraz evet..Bir sonraki çizimde o konuda daha dikkatli olayım.. Teşekkür ettim..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 adamı süper çizmişsin de, dediğin gibi açı sorunu var. ayrıca ortamla uyuşmamış, çünkü arkaplan daha az detaylı adama göre. wallpaper olarak güzel olmuş, adam daha bir güzel olmuş:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 movin' on..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bence güzel olmus :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Throndor, 16 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: Snowboard yapmaya gittiğimde koymak için... : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam.http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Golge-i_Khan, 17 Şubat 2005 07:07 tarihinde demiş ki: said: Throndor, 16 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: Snowboard yapmaya gittiğimde koymak için... : ) Nedir?[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben çok beğendim. eline sağlık. figürde biraz problem var ama gözarde edilebilir.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bana figür hala dışarda gibi duruyor birazda kuzey batıya ceksen figürü. Onun dışında renk secimleri cözümlemeler falan cok güzel zaten[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 thondor'a hitaben *güzel amaç yani hoşuma gitti"[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Golge-i_Khan, 17 Şubat 2005 18:57 tarihinde demiş ki: thondor'a hitaben *güzel amaç yani hoşuma gitti" Sagol dostum..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 : ) zor iş pixel[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 x2 zoom.. bir iki eklenti..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 çok güzel ya. :)[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 GO nun üstündeki rampayı direkler ile havada tutmak yerine direk yukarıya doğru üst üste dizilmiş karelerle yapsan daha cillop olur gibime geldi çok kullanmışsın direkleri:) Birde yere gelen direklere gölge atarsan çok iyi olucaklar belli olmuyor çünkü. ince bi çizgi şekilde atarsan çok hoş durur Bide bar kapısından içeriyi başka bir renkle daha karışık bi bar içi atmosferi yaparsan hoş olur yerdeki karesine ellemeden.:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. [Bu mesaj Chemical tarafından 18 Şubat 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 cok guzel...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar