Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DS vs. PSP

BlizarD

Öne çıkan mesajlar

ben bır nıontendo fanatıgıyımdır konu gameboy olunca ancak kesınlıkle PSP dıyorum cunkı
PSP daha ucuz
PSP oyunlarını belkı netten cekme ımkanı dogabılır
PSP daha kalıtelı ve ufak
PSP de daha saglam oyunlar var
ve en onemlısı grafık ozellıklerı cok aşmış

DS ıse şov aletı gıbı kalıyor kocaman hantal birşey mobıl oyunla dokunmatık ekran dışında bır ozellıgı yok çift ekran olayı ıse sacma geldı bana daha normal konsollarda ve bılgısayarlarda bıle denenmemişken el konsolunda cıft ekran abartı bence[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki:
Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak

Sosyal ağlarda paylaş

Bende bir Nintendo fanıyım. Bütün GB'ler var bende, halada eski oyunları falan oynarım arada sırada.

Fakat DS gerçekten çok kötü. Yani çağın tamamen gerisinde bir alet. Tek reklamı touch pad olayı. Başka hiçbir + yanı yok. Yani Dual Screen olması bile hiç birşeye yaramıyor. Üst ekranda oyunu oynarken alt ekranda inventory'yi görmek, options'ı görmek yada haritayı görmek ne kadar kullanışlı? Tamamen gereksiz.

PSP ise tasarımı olsun, grafikleri olsun, multimedia olanakları olsun her yönden süper bir alet. Şuanda rakipsiz.

Kazanan: Sony PSP[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

Gameboy un tarzı zaten herkesın oynıyabılıcagı oyunlardır nıntendo hıcbırzaman cok kanlı veya ekstrem oyunların altına ımza atmamıştır ve DS ıcın su anda tek uretıcı kendısı oldugundan paso pegi rating +3 oyunları oynıycak mıllet

bunun yanında PSP de sırf Metal Gear Acid tum el konsol oyunlarını dover bence :)[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 16 Şubat 2005 14:29 tarihinde demiş ki:
Gameboy un tarzı zaten herkesın oynıyabılıcagı oyunlardır nıntendo hıcbırzaman cok kanlı veya ekstrem oyunların altına ımza atmamıştır ve DS ıcın su anda tek uretıcı kendısı oldugundan paso pegi rating +3 oyunları oynıycak mıllet

bunun yanında PSP de sırf Metal Gear Acid tum el konsol oyunlarını dover bence :)

?
herkesin diil 12 yas alti diyorum

gameboy oynayan eski nesil artik buyudu kocaman adam olduular ama nintendo bunu gormezden gelip hala cocuk oyunlari yapiyo
bundan dolayida her adam gibi review yapan sitede elestiriliyo[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Sosyal ağlarda paylaş

bu 2sini karşılaştırmak çok komik olur çünkü ds hala 3boyutlu grafik oyntamayan bir alet hemde öküz gibi büyük tuşları analog değil(dualshock2 dekinin aynısı psp deki tuş takımı)saymakla bitmez ama -leri oyunları dandik felanda falanda...
psp uzak ara önde nintendo sony e attığı kazigi çok fena ödüyor once psx sonra psp ile :)
Sosyal ağlarda paylaş

yoo buyudu fılan olayı degıl ben hala oturup marıo veya pokemokn ruby fılan keyıfle oynuyorum yada bır zelda super

ama nıntendo pokemon fıre reddekı gıbı hayvanlık yapıp oyunu 8 yasa gore yaparsa bende tepkı gosterırım harbıden neydı o oyunun her yerı help kaynıyo resmen[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...