Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Marketable Securities = Liabilities = Shareholder's Equity = Hissedarların ? Share Capital Paid-in Capital Retained Earnings and net consolidated income = Minority interests = Trade receivables = Trade Payables = Çok acil eng muhasebe bilen biri bunların türkçe karşılıklarını yazabilir mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 dur bizde bunlarla ilgili bi sözlük var bakıyım ona[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hangi bolumde okumicama karar verdim :D[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bulamadım,babam işyerinde olabilir dedi[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Absolut, 13 June 2003 19:28 tarihinde demiş ki: Marketable Securities =Menkul Kıymetler Liabilities =yükümlülük,borç.kişi yada kuruluşun bir başkasına borçlu oluğu para Shareholder's Equity = borçlar ve öz sermaye Share Capital:hisse senetli sermaye,paylara bölünmüş sermaye Paid-in Capital:Ödenmiş sermaye Retained Earnings and net consolidated income = Minority interests =azınlık hisseleri Trade receivables =Ticari Alacaklar Trade Payables =Ticari Borçlar Çok acil eng muhasebe bilen biri bunların türkçe karşılıklarını yazabilir mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List niheh,buldum[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Retained Earnings and net consolidated income =geçen yılların karları ve birleştirilmik kar zarar cetvel[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Absolut, 13 June 2003 19:28 tarihinde demiş ki: Marketable Securities = Liabilities = Shareholder's Equity = Hissedarların ? Share Capital Paid-in Capital Retained Earnings and net consolidated income = Minority interests = Trade receivables = Trade Payables = Çok acil eng muhasebe bilen biri bunların türkçe karşılıklarını yazabilir mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List röh...[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: thanatos, 13 June 2003 21:07 tarihinde demiş ki: hangi bolumde okumicama karar verdim :D[hline]What does not kill,makes stronger. Butun ictenligimle katIlIyorum :-)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 insan bunlarla kafayi kirar walla absolut sabir diliyorum sana ;)[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Valla sözlükte buldum ama hiçbiri muhasebe dilinde değil. En son çare iktisat mezunu bir arkadaşa ulaştım ve problem halloldu. Saolun[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 lam ben yazdım o kadar hepsini[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 aç sözlüğü bak..... kalplerdeki kaymağı yerim[hline]Fransa bayraginin maglup Türk topraklari üzerinde gururla dalgalanmasini saglayan,nam-i diger ' küçük Fransa ',Galatasaray camiasina ve ordumuz ileri gelenlerini en güzel sekilde agirlayan Galatasaray lisesi ögretmen ve görevlilerine tesekkürü bir borç bilirim. 20.3.1915 Jean-Pierre DUMOULI "Fransa Isgal Ordulari Kumandani" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar