xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Elektriklerin ani gidip gelmelerinden dolayi ozellikle modemi baglamak icin mini ups satin almak istiyorum. Bildigin kadariyla priz sistemli ups’ler mevcut. Tavsiyeleriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 tuncmatik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 cok eskiden, adsl kullanirken elektrik kaynakli internet kesintisi yasiyordum. modemin adaptorunu degistirince duzelmisti. regulatorlu adaptor mu ne oyle bir sey almistim 15 liraya. oyle bir sey olmasin seninki de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 öyle bişey varsa bile normal ups lerden ucuz olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 tunçmatik nano ups dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 ihtiyacina gore..6 saate kadar diyor..500 sarj diyor..iki kelime de beni urpertti..6 ay 1 sene kullandiktan sonra idare ettigi zaman azalacak vs..ha cok fazla elektrik kesintisi olmuyorsa hissetmezsin bile ama ilk bakista sanki daha kapasiteli birsey mi olsa diye dusundum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 anlık çok fazla kesiliyor özellikle kışın 2 ay ve yazın aşırı yüklenmeden dolayı 2 ay falan. o anlık kesintilerde kurtarsa yeter aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar