oldun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 steam acılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 https://steamstat.us/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 geldi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Bende başlık açacaktım, hayatımda ilk defa steamden bişey aldım dün. Dolandırıcısın dedi bana. Hesabımı bloke ettiler. Parayı da çekmişler çatır çatır. Dün ticket attım cevap yok. 1 saattir de steame giremiyorum. Halen girmiyor. Ne boktan bi sistemmiş bu steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 ilk ve son cümle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 harbi boktan sistemmiş said: Hello, We found some unusual activity on your account and temporarily locked it. I've verified that there is nothing wrong with the account and removed the restrictions. The game should now be available in your library to download and play. I'm sorry for any trouble we caused you. I'll note the account so this doesn't happen again. Steam Support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 nasıl dedi dolandırıcısın diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 bilmiyorum ki abi, hesabım çok eskiydi ama hiç bişey almamıştım şimdiye kadar. Bi oyun alayım dedim kredi kartıyla, 2-3 dk geçmeden hesap kısıtlı tarzı bi uyarı çıktı, dolandırıcı olduğunu düşünüyoruz supportla görüşün yazmışlar mesaj olarak. Ne oyunu indirtti ne bişey. 24 saat sonra yukarıdaki cevabı verdiler açmışlar :) edit: ilk gelen mesajda buydu said: Bu hesabın dolandırıcılık için kullanılmış olduğu görünmektedir. Steam Destek hesabınızın dolandırıcılık için kullanıldığından şüphelenmektedir. Size yardımcı olabilmemiz için lütfen Steam Destek ile bağlantı kurun. Steam Destek ile iletişime geçin Sorun çözülene kadar bu hesap ile yapılabilecekler kısıtlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Bu fakir nasıl oyun alabilir kesin bişi var demişler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 sanırım öyle oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Çok uzun süre kullanmadığındandır evet, bir de ilk açarken VPN falan açıksa ya da şimdi açıksa ondan da olmuş olabilir. Hiç görmedikleri bir ödeme aracı çok uzun zamandır kullanılmayan bir Steam accountuna oyun alıyor - flaglemişler bakmışlar acaba çalıntı kredi kartı mı diye, olmadığını görünce açmışlar. Bence bir sorun yok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar