bayat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 http://www.akihabaranews.com/news_9202.html Daha artiz bir şey olabilir mi?[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
Felix Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yuh super ama benim icin diilmis :-)[signature][hline]=o=
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bana yarar ya bu:) çok tatlı bir şey:) Tatlı bir şey ama... dağıtım ağı geniş olsa da fazla satamaz. Yine de düşünce güzel[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Kablosu yok bu meredin :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 eheh tatli :) ama ne diyim gereksizz ve cok havali tam sosyete işi... :d[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 çok güzel de ben bazen böyle takılıyorum..boş boş klavyede bu harf nerdeydi durumuna düşüyorum çok yorgunsam falan.. o anlarda ne yaparım acep..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bir anda başlığı okuyunca aklıma dümdüz bir panel geldi... Dokunmatik klavye tadında :) Kağıt üzerinde yazıyormuşçasına... O da hoş olurdu. Ama öyle bir şey kullanmanın bir mantığı yok[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben bundan istiyordum bi ara ama bunu görmemiştim. onun yerine klavyemdeki harfleri ince zımpara ile sökücektim "sadece harfleri." ama baktım çıkmıyolar :) derin boyamışlar plastiğin içine girmiş resmen:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Joker Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 boş işler bunlar :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 chemical in title ina bilgisayar düşmani ibaresinin eklenmesini istiyorum ekieki (kizma canum :D :) )[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ulan son bilgisayar düşmanı benim heralde okadar overclock yöntemi biliyorum yapabilicek beceride var ama yapmıyorum saçma oldunu düşündüm için:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 çok iyi ya :)[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ayrıca harflerini kurcaladıım klavye eski klavyemdi 1 yıldır kullanıyorum rezil haldeydi üstüne bişiler dökülmüş:). yenisine yazık olurdu malum tiner eritirde[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yahu ne gerek var zaten bi süre sonra aşınıyor klavyeler :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 aahahah chemi we luv u ?!?!? :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Öne çıkan mesajlar