Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Cuma günü bilgisayarımın göçmesi nedeniyle şu anda kardeşimin bilgisayarından yazıorum bugün yarın cdkey elime geçecek fakat oyun yüklü değil bu yüzden acil wow cd leri lazım.Bana Istanbul avrupa yakasında bu cdleri çekip verebilecek bir babayiğit arıyorum:) Buluşabiliriz merkezi bir yerde ya da bilinen bir net cafe'ye de bırakailir.Parası önemli değil neyse veririz.(EU versiyon tercih edilir bu arada) Şansızlıklar üstüste geldi bu wow'da bari cd lerim olsun:) Pm'den ulaşabilirsiniz başlığı yanlış yazmışım kusura bakmayın [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 12 Şubat 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben samsundayım eger ıstanbuldan bulamassan sana burdan cd gonderırım cargo ıle eu tabıkı[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 saol black'te uzun sürebilir şimdi haftasonu zaten,bana 1-2 gün içinde lazım acil..yok mu hiç arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Avrupada ne taraf?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 farketmez taksim beşiktaş mecidiyeköy olabilir veya ataköy bakırköy florya tarafları.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Beyler bana da US versiyonun cd'si lazım.Antalya'da olan filan varsa bi el uzatıversin.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ben zetyinburnunda şantiyedeyim. Betanın kurulum DvDsi var istersen Tramwaya bin hemen yanımıza geliyor şantiyenin. Vereyim sana kurarsın sonra bi ara gene aynı yolla bırakırsın. Ama 60-70Mb patch indirmen gerekebilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schneeman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaşlar aynı sorun bendede oldu. Bide işin kötü tarafı benim accoutum var.Sadece EU cdlerine ihtiyacım var.US çalışmıyor çünkü. Adres tel biş iverirseniz neresi olsa gelir alırım. Plz yardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bahcelievlerdeyim gerekirse cd leri kopyalariz.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: siee, 12 Şubat 2005 13:06 tarihinde demiş ki: bahcelievlerdeyim gerekirse cd leri kopyalariz. Bu güzel şahane şeyi benim için mi dedin yoksa :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schneeman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkadaşlar mecidiyeköy taksim beşiktaş şişli civarında oyunu yeni almış olan bir arkadaşta varsa onemli degil sadece.4 cd nin kopaysına ihityacım var.Cd keyin zaten var plz yardımcı olun. Sizden cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 alexi m8'e götürücem ben 4 cd wow'u. taksimde turuncu kafalı birisini görürseniz durdurup cd isteyin , o benim işte. kafe bulursak kopyalarız eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ssj4songoku larada adonisi biliosundur ona gelmeden önce macro var onun orda diamond mı piramid mi ne vcd/dvd ci var orda wow cdsi görmüştüm satılıyordu ve büyük bir ihtimalle us versiondur çünkü eu daha yeni çıktı ellerinde olması imkansız, neyse umarım bu bilgi işine yarar. (g-mall ile macro arasında macronun tarafta koskoca tabelası var görürsün kesin)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Sağolasın usta gidip bakıyım oraya.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schneeman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 cd bulunmuştur İlginize teşekkürler Retailde görüşürüz(Şu an oyunu kuruyomda :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 arkadaşlar banda lasım wow-cd leri yarın keyim gelecek almanyadan kargoyla atabilecek bir gardaş varsa seviniirm neyse veriririz ucret ama cuam günü verilmei tf yardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bloodscalp nie kasiosun istteysen ve wow oynuosan zaten baglantin vardin yukleyiver 256 adsl ile bitio 16 saate uyumadan acik birka sorna okula gel geldiginde hazir bulursun iste ......[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bende kota var ark bilmem ama:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar