Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanul'da WoW CD'si...

Bloodscalp

Öne çıkan mesajlar

Cuma günü bilgisayarımın göçmesi nedeniyle şu anda kardeşimin bilgisayarından yazıorum bugün yarın cdkey elime geçecek fakat oyun yüklü değil bu yüzden acil wow cd leri lazım.Bana Istanbul avrupa yakasında bu cdleri çekip verebilecek bir babayiğit arıyorum:)
Buluşabiliriz merkezi bir yerde ya da bilinen bir net cafe'ye de bırakailir.Parası önemli değil neyse veririz.(EU versiyon tercih edilir bu arada)
Şansızlıklar üstüste geldi bu wow'da bari cd lerim olsun:)
Pm'den ulaşabilirsiniz
başlığı yanlış yazmışım kusura bakmayın

[Bu mesaj Bloodscalp tarafından 12 Şubat 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bana da US versiyonun cd'si lazım.Antalya'da olan filan varsa bi el uzatıversin.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zetyinburnunda şantiyedeyim. Betanın kurulum DvDsi var istersen Tramwaya bin hemen yanımıza geliyor şantiyenin. Vereyim sana kurarsın sonra bi ara gene aynı yolla bırakırsın. Ama 60-70Mb patch indirmen gerekebilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
siee, 12 Şubat 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
bahcelievlerdeyim gerekirse cd leri kopyalariz.

Bu güzel şahane şeyi benim için mi dedin yoksa :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

alexi m8'e götürücem ben 4 cd wow'u.

taksimde turuncu kafalı birisini görürseniz durdurup cd isteyin , o benim işte.
kafe bulursak kopyalarız eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o!
i said, lord, take me downtown,
i'm just lookin' for some tush.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku larada adonisi biliosundur ona gelmeden önce macro var onun orda diamond mı piramid mi ne vcd/dvd ci var orda wow cdsi görmüştüm satılıyordu ve büyük bir ihtimalle us versiondur çünkü eu daha yeni çıktı ellerinde olması imkansız, neyse umarım bu bilgi işine yarar. (g-mall ile macro arasında macronun tarafta koskoca tabelası var görürsün kesin)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Sosyal ağlarda paylaş

bloodscalp nie kasiosun istteysen ve wow oynuosan zaten baglantin vardin yukleyiver 256 adsl ile bitio 16 saate uyumadan acik birka sorna okula gel geldiginde hazir bulursun iste ......[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...