Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Him.

Delinquent

Öne çıkan mesajlar

böyle bi topic acilmisti zaten.. hey bu sitenin en büyük HIM fan'i duruyo karsinda.. ters konu$ma sakin =P[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Sosyal ağlarda paylaş

bence gayet kaliteli..
grubun vokalisti hakkında gay olduğu yolunda birçok idda öne sürüldü ama defalarca yalanladı sadece kendisiyle barışık olduğu ve kadınlardan pekçok çektiği için uğraşmadığını söylemişti sanırım :)

çok dokunaklı şarkıları var bence..mesela Funeal of Heart ı örnek gösterebilirim..

dinlenmesi gereken bir grup bence..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

Kuşlar gelecek birgün beyazlığının arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby

| Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=24749
bakin hatta yine gay konusu gündeme gelmesin yine,yirtinmak istemiorum =p burasini okuyun siz yeter =)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Sosyal ağlarda paylaş

Vokalistliginin gayligi beni ilgilendirmez bana sulanmadigi surece de, ben sarki sozlerini tiraj amacli yazilmis ve anlamsiz buluyorum. Ayrica butun sarkilarinin sozleri de ayni neredeyse, belli bir kelime haznesi toplayip kelimelerin yerini degistirip degistirip sarki yaziyorlar.

Ha mesela Wicked Game coverlari oldukca guzel, ayri konu.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

bu topiin kitlenmesini rica ediorum :-DHIMe gelen kötü ele$trileri kaldiramam =P süperler mükemmeller
GAY diiller.. sarki sözleri erkeklere yazilmis gibimi duruyo?
She'll be right here in my arms
Love wants us dead ,me and my Poison ''Girl''
gözleri sürmeli diye hemen gay yaptiniz =P
alin size kanit...!

bu 1
bu 2
hehe daha büyügünü bulamadim $u an.. ama kücükler iste yer kaplamaz =P[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a

Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 16 Şubat 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
bu topiin kitlenmesini rica ediorum :-DHIMe gelen kötü ele$trileri kaldiramam =P süperler mükemmeller
GAY diiller.. sarki sözleri erkeklere yazilmis gibimi duruyo?
She'll be right here in my arms
Love wants us dead ,me and my Poison ''Girl''
gözleri sürmeli diye hemen gay yaptiniz =P
alin size kanit...!

bu 1
bu 2
hehe daha büyügünü bulamadim $u an.. ama kücükler iste yer kaplamaz =P

Iyi de ben gay demedim ki? Gel gelelim gay olsa ne olur, hem bu kotulenmesini gerektirecek bir kriter degil hem de beni ilgilendirmez.

Muzik ile ilgili bir seyler soyleyin ulen! :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

grup hakkında yorum yapıalcaksa topik açık dursun, yok adamların uçkruna merak salmış durumda iseniz eğer, ğeşn peşin anlaşalım ben kitliyeyim topiki
*! 1 saatlik uykuyla okula gidip tonal derse girmiştir, asabidir *

MVAB!

[Bu mesaj Berk tarafından 16 Şubat 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aa bi HIM topici daha kacıncı oldu bu acaba =) Hmm ville gay may bilemiyorum ama onemli olan adamın gayligi deil yaptıgı muzik deil mi? Gayse gay kime ne, placebo'da brian da gay ama sahane muzik yapıyolar; boyle baslarsak su gay bu gay diye sonu gelmez.

Bu arada alexi lol guzeldi =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Cok duyuyorum bu Radiohead konusunu fakat bence ilgisi yok, ornegin ben Radiohead ile Muse'dan daha once tanistim, fakat birkac sarkisi haric Radiohead pek dinlemem, diger yonden Muse favorimdir. Muse ile Radiohead benzer tarzlarda olabilir fakat asla Muse Radiohead'e ozentilik denecek kadar oykunmemistir. Zaten armoni acisindan incelersen Matthew Bellamy sarkilarda Jeff Buckley, Bach ve Rachmaninoff'tan ilham almistir, ozellikle de piyano partisyonlarinda Rachmaninoff'tan.

Neyse evet konu Muse degil burada. :D[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

HIM'i sevmeyen ölmesin, sürünsün..
kalbinizde HIM'e yer yoksa hic farketmez ayaktada gidebilirsiniz
su icene HIM dokunur..
sakla HIM'i gelir GAYligi..!!(öle diil tabiiki,olmayan bi gaylik söz konusuda, gay diyenlere gelio o gaylik o manâda sdsdfs)
"BirHIM olmayınca, bir Gökhan özen geçinemez."
HIM'in ardında, kadının önünde gitme."
insan disi ile karşılanır, HIM ile karsilanmaz
"Aşk ile HIM hiç bir zaman saklanamaz."
"Bir adam en çok sevgilisini, en iyi şekilde ailesini, en uzun da HIM'isever "
Taşı delen HIM'in kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir.
"HIM gölge gibidir, kendisini takip edenden kaçar önünden gidenin arkasından koşar."
"Herkesin yorulduğu yere HIM yapılmaz
"Emek olmadan HIM olmaz."
ALMA HiM(vanille'nin)'in AHINI GELIR AHESTE AHESTE... :-D

kikikikk..! ne cok seviyomusum..[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 16 Şubat 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vokalist gay olabilir, kendi seçimi.
Ama grubun gay olması gibi bir durum var ortada, ki bu da müziklerini etkiliyor hehe.

Cover özürlü, ama özgün ve güzel denebilecek bir grup bence. Gay metal seviyorsanız öneririm.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

penth.. sen wicked game'ide daha güzel söylüyodun dimi =P hadi bi sölesene.. hrr sonra hepimiz ''the world was on fire no one could save us but YOU ..!'' diyelim bir agizdan :-D[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 16 Şubat 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya takılma amaçlı söyledim o gay olayını =)

Evet daha güzel söylüyorum :D Ama öyle ağlıyo gibi sesler çıkaramıyorum eheh[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Etkilese etkilese yazdigi sozleri etkiler, onda da zehirli sevgilim, canim gulum, tenin ne beyaz, haydi olelim beraber tarzi sozler yazdiklarina gore etkilememis pek. :)

Cogunlukla soz konusu edilmesinin sebebi de bizim insanimizin henuz escinselleri kabul edip onlara saygi gosterecek duruma gelememesinden dolayi. Yoksa adamin sesinin guzelligi/gucu ile ya da gitar teknigi ile cinsel tercihinin ne alakasi var.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...