pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Hemen bir kaç şarkı da ben vereyim; Foreigner - Until The End Of Time Foreigner - I Keep Hoping Iron Maiden - Childhood's End Iron Maiden - No Prayer For The Dying Iron Maiden - Alexander The Great Blind Guardian - Mordred's Song 3 Hürel - Bir Sevmek Bin Defa Ölmekmiş 3 Hürel - Sana Değmez Zülfü Livaneli - Gözlerin Onur Akın - İnadına Edip Akbayram - Söyle Zalim Dünya Dream Theater - Finally Free Dream Theater - Another Day Sentenced - Home In Despair Orphaned Land - Birth Of The Three M.S.G. - Never Ending Nightmare Hammerfall - Fallen One Evanescence - Anywhere Cem Karaca - Tamirci Çırağı Anathema - Angelica Anathema - Deep Dr. Skull - Güneşin Sesi Grizu - Kan ve Para Iced Earth - A Question On Heaven Ezginin Günlüğü - Fayton Ezginin Günlüğü - Hürriyet'e Doğru In Flames - December Flower In Flames - Zombie Inc. Işığın Yansıması - Birdenbire Işığın Yansıması - Anı Kesmeşeker - Acıların Kralı Kesmeşeker - İşte Güneş Kreator - A Better Tomorrow Kreator - Violent Revolution Kumdan Kaleler - Sana Dair Kumdan Kaleler - Evde Yoklar Manowar - Master Of The Wind Metallica - One Metallica - Fade To Black Nightwish - Ever Dream Onur Akın - İnadına Pentagram - G.M.S.T.K.P. Pentagram - Kam Queen - Show Must Go On Rotting Christ - Sorrowfull Farewell Rumble Militia - Bang Till Death Savatage - Believe Savatage - When The Crowds Are Gone Skid Row - 18 & Life Skid Row - Quicksand Jesus Skyclad - The Antibody Politic Stratovarius - Cold Winter Nights Stratovarius - Coming Home Stratovarius - Forever Whisky - Ayna Whisky - O Yıllar Wuthering Heights - Far From The Madding Crowd albümü Y.J.Malmsteen - Icarus' Dream Suite Op.4 Zeki Müren - Biz Ayrılamayız Zeki Müren - Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun Zeki Müren - Ben Zeki Müren Zeki Müren - İmkansız .......... ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. . Daha onlarca sayarım ama hem yer müsait değil hem de ellerim ağrıdı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yuh :) sen ne duygusal adammışın ya[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 anathema.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben bişiler dahha ekliyim ayna-ölünce sevemezsem seni Ayna -gittiğin yağmöurla gel Evanescence-hello Robbie williams-supreme[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 HIM.[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Pearl Jam - Black MFÖ - Bu sabah yağmur var İstanbul'da Ayna - Gittiğin yağmurla gel Ayna - Unutma Beni Hele bunun bir şiiri var öldürüyor adamı şarkıda Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga Tutmalıydım, tutamadım kendimi Bi canım var, feda etsem sevdamı bilemezsin Bi acım var, anlatsam önünü göremezsin Herkes unuttu gitti, bende unuttum herşeyi Bari, bari sen unutma beni [signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo [Bu mesaj Penthesilea tarafından 17 Şubat 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Manga - Dursun Zaman Bu kadar yeni bir şarkının bu kadar önemli ve üzücü bir olayı hatırlatabileceğini hiç düşünmemiştim... :/ [signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ayna - Mahzen[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 anathema -one last goodbye him-the funeral of hearts anathema-suicide veil various artists-perfect day[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 SLipknot-Vermillion part 2....[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar