ayhan1 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 http://dblaces.no-ip.info [Bu mesaj ayhan1 tarafından 17 Şubat 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ne bu ?[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 3D RPG türünün en güzel oyunlarından birisi, tabi kafa istiyor herkes oynayamıyor.[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Oyunu biliyorum türkiyede yokken oynuyordum. Bi açıklama yapsaymış bari diyorum. :/[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: laiquendo, 17 Şubat 2005 16:53 tarihinde demiş ki: 3D RPG türünün en güzel oyunlarından birisi, tabi kafa istiyor herkes oynayamıyor. Sorma süper bir örnek, 300 lvl var sanırım, 3 tip karakter var, warior mage elf :D (elfler archer ve buffer falan oluyor) Mayada 1 haftaya yakın oynadım,bayık bir oyun bence, ayriyetten warior herkesi öldürüyor :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Buzkirpisi, 17 Şubat 2005 20:49 tarihinde demiş ki: said: laiquendo, 17 Şubat 2005 16:53 tarihinde demiş ki: 3D RPG türünün en güzel oyunlarından birisi, tabi kafa istiyor herkes oynayamıyor. Sorma süper bir örnek, 300 lvl var sanırım, 3 tip karakter var, warior mage elf :D (elfler archer ve buffer falan oluyor) Mayada 1 haftaya yakın oynadım,bayık bir oyun bence, ayriyetten warior herkesi öldürüyor :hmm: Doğru lafa birşey denmez +1 yazalım bari :) Ama keyfin bilir oyna istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar