aurelias Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Demin clox hakkında yazılar okudum çok sevindim halaa cloxu unutamıyan ve o ortamı role playi istiyen arkadaşlar olduğunu gördüm celtic arkadaşın yazısı içinde teşekkürler ama şunu bilin o serverda rp için uraşan sadece 2 kişi yoktu inanın daha fazla insanlar vardı ve bunu Nuitaride gerçekten yapıyordu belki sonrada fikirleri değişmiş olabilir herneyse ancak gerçekten çok güzel bir serverda ve bu stafft olmaktan gurur duymuştum. Oyuncuları ve kadrosuyla gerçekten bütündü. Şuan yurt dışındaki serverlardanda çekildim ve türkiyede bir server açmak istiyorum sadece ve sadece role play için hazırladığım bi haritam ve scriptlerim var şuan staff arıyorum ve tabiiki olursa sponsor. Clox gibi olurmu bilmiyorum çünkü rp serverı işletmek çok zor ama işallah başarıcam üstünde çok senedir uraştığım emeklerimi koyucam ve en kısa zamanda hizmete açıcam. Herhangi bir konda yardım etmek isteyenler konuşmak bilgi almak isteyenler beni icqmdan yada msnimden bulabilir. 872 0 222 - [email protected] . Hepinizin yardım ve yorumlarını bekliyorum yakında sitemi açıp haritamıda tanıtıcam scriptlerimle beraber özellikle clox oyuncularını orda görmek istiyorum teşekkürler herkese iyi günler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kolay gelsin destege ihtiyacın olursa yanındayım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fuzinnes Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 O sunucunun en son scirpt al tabanını nbl alt yapısı ile Nuitari nin verdiği fikirler doğrultusunda ben oluşturmuştum fakat o scriptler şimdib ulunur mu hiç bir fikrim yok eğer ben yeniden oluşturabilirim diyorsan bir pm at sana mantığını anlatabilirim. Çalışmalarında başarılar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aurelias Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Blazes yardım teklifin için teşekkürler ancak biyere cloxun sonlarına doğru script databaseini kopyqalamıştım eğer bulabilirsem ordaki küçük düzeltmelerle bazılarını servera aktaracam yada en baştan tekrar aynısını yazacam eğer bir sorun çıkarsa irtibat kurarım tekrar teşekkürler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Destekliyorum işallah açılır umarım ordaki tüm sistemler olur gene ırk ve level sistemi[signature][hline]Yandan RohanLı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar