Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acilen Ödevsitesi.com Ödevim.com üyeliği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eğer üyeliği olan ve paylaşabilecek var sa çok lazım yahu... harbi özür dilerim forum kirliliğinden ama valla acil... bi yardım eli uzatacak olursa alnından öpecem[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
banada çok lazım ya of keşke biri çıkıpta al kullan dese böhüh[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

Mesaj tarihi:
paylaşmak isteyenlere benim de kapım açıktır.. esirgenmesin..[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mesaj tarihi:
bana daha önce birileri al kullan demişti ama şu an kullanılmıyo... biri şifre değişmiş herhal[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
Amanın bu topic derdiman derman olacak şekilde hazırlanmuş
beyler yrna dönem ödevleri teslimat son gün klassik yumurta kapıya dayandı ödev konusu logaritma normal konuyu annattık babalar gibi sınıfta birde kağıtlara dökecekmişizkine sormayun yardımcı olursanız wala çok makbule geçer nerden bulkurum ne derim filam falams gibin:-([signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
Raven Morthol ailesinden[Avaturk]
Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage
------
Save me from the nothing i've become
Mesaj tarihi:
eheh varsa bnde alayım malum benim şu gökkuşağı olayı...[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
en iyisi paticiki kapatıp ödev yapmaya başlayalım biz =)[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya benim ödevsitesi acc. vardı fakat şifreyi unuttum, yazdığım maile de gelmiyor şifre. Mail falan attım, ICQ'dan falan ulaşmaya çalıştım admine ama nafile, yok ortalarda ya da cevap vermiyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

• 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
up
aslansınız
kaplansınız[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar en azından account u olan biri:
tiyaytrodan moliere nin yazdığı "hastalık hastası" adlı oyunu araştırıp bana bi şekilde gönderebilir mi ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
  • Yeni Oluştur...