Anason Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 selamlar herkese, ciddi olarak masa tenisi sporunu yapanlara soruyorum ne marka raket kullaniyorsunuz? kendiniz yapiyorsaniz parcalari ne marka ayrica internette bu konuda alisveris yapilabilinir bir turk sitesi var mi? tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Donic kullanıyorum, daha önce butterfly kullanmıştım ama pek rahat gelmemişti. Şimdi gayet memnunum, tavsiyede ederim rahatlıkla.[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende uzun sure butterfly kullandim simdi degisikilik istiyorum tavisyeni dikkate alicam.saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Keısnlıkle Butterfly ı tek gecerım ınsanın elıne cok guzel oturuyor ve hıc koselerı rahatsız etmıyor[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bu sporu yapan için raket pek önemli deildir bence daha doğrrusu benim için öyle[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Orta halli biri için raket çok önemli değil de ustalaştıkça ayrıntıların önemi artıyor. Butterfly en baba rakettir ama pahalıdır[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 takımdayken tibhar kullandım sonra butterfly ama raket senin oyun tarzına göre seçilmeli untma defans mı atak mı backhand mi forehandmi?[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Siz hangi şehirlerdensiniz. Mümkünse bir tenis maçı yapsakhiç fena olmaz[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 istanbul[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 öncelikle oyun tarzın önemli raket yaparken.Raket yaparken diyorum çünkü profesyonel raketlerde lastik ve tahta ayrı seçilir.Oynadığın tarzı ve nasıl hareket ettiğini yazarsan sana yardımcı olabilirim bu konuda.Lastiklerin fiyatları aşağı yukarı aynıdır ve markaların aralarında az da olsa farklar vardır.Fakat önemli olan lastik isimleridir.Yani butterfly,tihbar veya stiga değil bunların kendi modelleri.Genelde yeni başlayanlara butterfly sriver lastik tavsiye edebilirim.Hem atak hem defansif anlamda rahat kullanılabilecek bir lastiktir.Fakat bundan ötesi senin oyun tarzına kalmış.Benim lastikler tihbar speedy spin max mesela.Tamamen atağa yönelik lastikler.Topu iyi kavrar ve spin ve kesmeleri etkilidir aynı zamanda da topa iyi hız verir.Fakat bunun yanında kontrolu oldukça zordur.Tahta olarak ise Samsonov Alpha tercih ettim.O da atakif oyunuma destek sağlayacak nitelikte.Tüm bunlar aşağı yukarı 100 euro civarında tuttu.Sana da iyi bir kombinasyon yapabilirim ama başta dediğim gibi oyun tarzını açıklarsan.İstanbulda oturuyorsan bunları temin edebileceğin ve konuyla bilgili kişilere de seni yönledirebilirim ayrıca [Bu mesaj Odrin tarafından 05 Şubat 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 istanbulda masa tenisi maçı yapılsın arkadaşın nasıl oynadığı görülsün taktiksel bilgiler verilsin raket seçiminde yardımcı olunsun bizede eğlence doğsun sanal ortamdaki rekabet gerçek taşama aktarılsın dostca kardeşce eğlenisin[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bir organizasyon düzenlensin de oynayalım o zaman.Ama iyi bir yer olsun,en azından masaları güzel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bildiğiniz bi yer varmı yoksa gidip veteranlara yalvarılacak mı?[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 böle bi toplantı olursa bende oynarım..fena oynamam...[signature][hline]denizden babam çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 obaa .. cok iyi olur hakkaten .. ben de o kadar olmasa da iyi oynarım ,, ayrıca bilmiorum bilen vardır belki haydarpaşa lisesinin masa tenisi salonu gayet iyi en son 6 masa vardı , orda yapılabilir istenirse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uo_terminator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben walla butterfly tahta off lastıklerde yasaka mark5[signature][hline]Ya göründüğun gibi ol ,ya da olduğun gibi görün CS ForEvER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Odrin gayet detayli aciklamissin tesekkur ederim, raket yapmak gercekten zevkli guzel is fakat uzun sure ara verdim, 7 sene once bi raket yapmistim ondan malzemeler butterfly agirliktaydi. oyun tarzim benimde cok atak ;) ve hizli genelde,ama uzun zamandir oynamadigim icin su an hazir ve iyi controllu bir raket alicam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hazır kesinlikle tavsiye etmiyorum.En azından orta kalite bir şeyler yapmaya çalış.Eminim ki çok kısa sürede uyum sağlayabilirsin rakete.Butterfly Sriver tavsiyemdir şu an için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 istanbulda nerden aliyorsun peki malzemeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kadıköy-hasanpaşa'da belediye binası var.Evlendirme dairesinin ordaki ışıkların ordan 100-150 m aşağı doğru(belediye binasına doğru).Yolun sağında kalır SPİN SPOR diye bir yer.Dikkatli bakarsan görürsün.Aynı sırada dentamed diye ve çelik kapı yapan dükkan falan var.Orda bulabilirsin hatta sahibi ordaysa TR'nin en iyi masa tenisçisidir kendi kategorisinde aynı zamanda sana yardımcı olabilir raket konusunda.Kafalayabilirsen ve kendine güvenirsen maç bile yapabilirsin... tam adres ve biraz bilgi için [Bu mesaj Odrin tarafından 08 Şubat 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya butterfly ında çeşitleri war tek tip deil pahalısı da war ucuzuda bence orta halli takıl yanar döner bşiler al[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Butterfly gerçekten iyi tavsiye ederim.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar