CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Us betayı sorusnuz yükleyip oynamıştım.. Eu beta terrain.mpq da takılıyo we yüklenmiyodu 100 kere denememe rağmen olmamıştı...Son çözüm olan formatı bile atmıştım ama nafile.. Aynı sorun Orjinal Eu dada olmakta... Aldık oyunu geldik eve heyo meyo derken kaldık böle.. Yardımcı olabilicek warmı?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 14 Şubat 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ne kadar süre bekledin ? bende yarım saat falan sürdü o mpq dosyasını yüklemesi ama yüklüyor yani sadece uzun suruyor mpq dosyaları[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Yok sorma 1 keresinde öğle düşünüp betada ben installer'ı açıp yatıp uyumuştum..İlerlememişti... Bu bana özel bir hata sanırım =) offf HDD yi söküp arkın ewinde gidip arkın bilgisayara yükleyip ordan HDD yi slave e takıp kendime atıcam oyun klasörünü sanırım... Beta da bunu yaptım...Ama yandı 80 gb HDD deli oldum yenisini aldım aynı riske girmeye değermi acaba =([signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bu sorun CD-Rom ile alakalı zannediyorum. Optik diski değiştirme şansın varsa, onu dene. Daha basit bir çözüm.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bence HDye atıp ordan kur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Her zaman aynı yerde takılması şüphe çekici... Terrain.mpq da tam a sında takılıyo beta dada normal dede.. Dvd we Writer war.. 2 side sorunlu olabilirmi?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: CrayTotem, 14 Şubat 2005 16:22 tarihinde demiş ki: Her zaman aynı yerde takılması şüphe çekici... Terrain.mpq da tam a sında takılıyo beta dada normal dede.. Dvd we Writer war.. 2 side sorunlu olabilirmi? Ayni sey betada olmustu bana bence cd de hata vardir baskasindan bir cd bulup dene bence.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Her seferinde aynı setup dan mı kuruyorsun. Setup dosyanda sorun olabilir.[signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: CrayTotem, 14 Şubat 2005 16:16 tarihinde demiş ki: Yok sorma 1 keresinde öğle düşünüp betada ben installer'ı açıp yatıp uyumuştum..İlerlememişti... Bu bana özel bir hata sanırım =) offf HDD yi söküp arkın ewinde gidip arkın bilgisayara yükleyip ordan HDD yi slave e takıp kendime atıcam oyun klasörünü sanırım... Beta da bunu yaptım...Ama yandı 80 gb HDD deli oldum yenisini aldım aynı riske girmeye değermi acaba =( Abi başka çaren yok gibi. Yani oyunun kurulmuşunu kopyalayacaksın. Eğer harddiski sökmekte problem varsa ve kasanızda ethernet çıkışı varsa ağ kurup onun üstünden atın. Yeni anakartların bir çoğunda ethernet boardın üstünde zaten var. Yada DVD writerı olan bir arkadaş oyunun kurulmuşunu DVD ye çekecek sende ordan kopyalayacaksın :)[signature][hline]Merlinin Kazani çalışanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: aKuMa_Tr, 14 Şubat 2005 16:25 tarihinde demiş ki: Her seferinde aynı setup dan mı kuruyorsun. Setup dosyanda sorun olabilir. Betada 3 farkı setup dan denemistim... Geçen seferki gibi HDD yi yakarsam yandım... İnşallah birgün çöle düşmem..Bende bu şans varken..Kutup ayısı....[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Cd sorunsuz baska bilge denendi.. Format atıldı... HDD deiştirildi.. yeni Cd Rom alındı... yeter ama yeter be... Sorun ne anakarttamı ram demi..ne alakadır bu be... Amd 2500+ 512 ddr ram geforce4ti 4200[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 cray bir klasör yarat ve cd deki tüm dosyaları aynı klasörün içine kopyala... cd yi çıkart ve hard diskdeki kopyayı çalıştırarak kur... o zaman çalışır... not: bende de aynı uyuzluğu yapmıştı, bu şekilde geçtim problemi.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 =) Enocum denemedimmi sandın... Zaten betayı öyle yüklemek zorunluydu ama olmadı... Böylede olmadı... Her yolu denedim emin olun güvenli kipte bile yükledim o derece...(Yükleyemedim demek istedim..) Yarın yine HDD yi söküp arkın ewinde halledicem...Halledicem? Deniycem demek istedim... Yine HDD patlarsa yanarım =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jerle_shannara Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ben olayı çözdüm abi windows memory tag die bi program var ben de blizzardın technical forum larından öğrendim.Microsoftun sitesinden indiroyosun 600kb.bi diskete kopyalıyo programı ondan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp disketle açıyosun kendi kendine memory teste başlıyo.6 tane test yapıyo bunlardan bende 3 tanesi failed 3 tanesi succeded oldu.iki tane 256Mb ram den birini çıkardım sonra test yaptım hepsi succeded oldu.sonra güvenli kipte çalıştırıp yüklemeyi tıkır tıkır yaptım... Geçmiş olsun cümleten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ben Virtual cd kurup ilk önce virtuala sora ordan kur dicektimki mükemmel bi cevap geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ben walla HDD yi söküp arktan geçirdim oyunu.. Saolun.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar