struya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 arkadaşlar 1)Gump editorde dialog yazmaya başyım bi başlıl yazıyom ikinci yazıya gittigimde başlık siliniyo 2)menulere nasıl resim ekleyebilirim 3)arka plan resmini veya rengini nasıl değiştirebilirim 4)buton nasıl koyabilirim 5)yeni menüyü ekledigimde eskisini nasıl iptan edebilirim ve eklmeden bitmiş halini nasıl görebilirm Cewap yazarken lütfen sayısını yazın hangı sorunun oldugunu. (bkz: Aşk bir vişne İç İç kişneeeeeeeeee) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
struya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Pardon yeni fark ettim gump creater mış program hala öğrenemedim yardım edin lütfeeeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tollutos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 once bmp dosyasını ac resmni ciz arka plan siyah olmasi gerekiyor sonra degistircegin block idsinin resmine gelip sağ tuş tıkla load bmp de ustte verdata location diye boş kutucuk var ona degistirmek istedigin gumpicin blockidsini gir sonra patch verdata de çık bak ''aa'' dee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar