Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkaaşlar kafayı yicem yardım ediiiiiin.!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
netten bi cok menu bulman mumkun mesele zebula ocak scriptlerinde menuleri kullanabilirisn en azından fikir sahibi olursun tek yapman gereken dialogları dogru yerlere yazman mesela tailor menusu için sphereitemb3.scp içinde idi sanırım sewing kit buluyorsun On=@Dclick
src.dialog d_skill_tailoring
return 1
olarak eklıyorsun boylece menulerini duzenleyebilirsin..cok acıklayacı olmadı ama kusura bakma..[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock:

www.dragonslayerz.net
Mesaj tarihi:
Okudum ama anlamadım ya uff.Ben herşeyini kendim yapmak istiyorum.Arka planından tut butonların şekline kadar.Menunun tablosunu yapmak için yazılan scriptlerden hiç bişey anlamadım.
mesela soyle dıyor tex 158 95 687 48 bunu nası oldugunu anlmadım.bununla ılgılı programlar var gump create gıbı ama olmuyo olmuyo olmuyo yardımcı olun lutfen
Mesaj tarihi:
canım kardeşim sen emeklemeden zıplamak istiyorsun sen dedigimi yap benım o scriptleri al kullan yap boz yap anlayacagın birden ulan script bozulcek diyede hiç düşünme en kolay bu sekılde öğrenırsın cunku kımsenın burda cok detaya inecegini dusunmuyorum bu konuda...[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock:

www.dragonslayerz.net
  • Yeni Oluştur...