Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balonlu Balonlu...

Xayder

Öne çıkan mesajlar

Hey selam millet ben yeni üye oldum benimde artık balonum oldu çocukluğumdan beri balonları zaten çok severdim en sonunda bana balon veren bir sitede buldum daha ne isterimki (hmm Liv Tyler, ferrari , 512mbit net bağlantısı , p4 3.5 vs... :P ).
Bundan sonra bende sizinle olacağım birlikte güzel vakitler geçiririz umarım.
Şöle bi hoşgeldim diyim diye şeetttirdim bu thread i bakalım hoşbulacaz mı :P
Sosyal ağlarda paylaş

yirim balonunu senin kardi$ :)

said:
ben, 13 June 2003 11:23 tarihinde demi$im ki:
Hoşgeldin xayder kardesim.

O sorun bazı üyelerde ve bir adminde de var, seninle 4 kişi oldular sanırım toplam =]
Nedenini bilmiyoruz ama, veya bulduysak da ben bilmiyorum ehe.
Teknikten anlamam, en iyisi sana tanıtım yapayım ben sadece.

Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.

Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim.

İyi eğlenceler =]
[hline]What does not kill,makes stronger.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kenderleme, 13 June 2003 22:20 tarihinde demiş ki:
hayır..
tek sorun: acemi bi c/pci ile karşılaştın ;)[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me

Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

ya bu sefer ne hata yaptim mis gibi iste :D[hline]What does not kill,makes stronger.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kenderleme, 13 June 2003 22:20 tarihinde demiş ki:
hayır..
tek sorun: acemi bi c/pci ile karşılaştın ;)[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me

Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

hangisine hayır yoksa livciğimi beğenmiomusun?
Sosyal ağlarda paylaş

*! lacivert Ferrari caddenin başından tekrar gelir, camı dıızzzzzzzzt efektiyle açılır. * Boşver sen murat 131'i gel atla yan koltuğa bak tavanı da çıkarttım zate turlarız... bu arada vites boşta gaz vermektedir[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Nerey gitmek istiyosan oraya (mikrosoft kibin oldu lam?!)
*! "click!" efektiyle vites atar, gazı kökler, araba neredeyse kıç savuracaktır zaten tek vites atmayla 120ye çıkmıştır, Ouz'un dötü yemez daha basmaya *[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...