Pluton Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Güzel olmuş tebrikler[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Valalah FAust elelrie sağlık ne diim baya gusel çalışmalar yapıorsun senin gibi insanalr lazım her zmn için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 link bozulmus sanirim yeni link vercek hayirsever araniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 böyle konularda açılan linkler hep sonra kırık çıkıyor. Arkadaşlarım www.tripod.lycos.co.uk dan bir üyelik alın 50mb alan veriyor sonra da asla silmeyin programları siteden. Ayrıca Baggio şu programları alıp siteye upload edemezmisin ya.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin Ultima Online Hakkında Aradığınız Her şey için ==> UltimaTurkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 öncelikle herkese selamlar... uo development olarak gercekten baya ilgili arkadaslar varmıs tebrik ederim,ilginin de baya fazla oldugunu goruyorum. soyle bir paticik bunyesini geziyim en iyisi,bakalım daha neler gorecegim :) tutorial baya faydalı olacak gibi goruluyor :)[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere development... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Umarım sadece gerçekten sorunun olduğu zaman,arayıpta bulamadığın zaman yardım istersin.Bizde sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 beyler link bozuk sizde deilmi yaw :D ciddi ciddi programi harddiskinde olan varsa versin sevaba girer :) simdiden saolun[signature][hline]This Is Game & I Am A Player I Love This Game I love Other Player What Is Games Name? Sex Sex Sex Sex Sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Acaba msn de gorusebilirmisyiz benim msn [email protected] server aciyorum bi ev i scripte donusturmek istiyorum link bozuk msn den ulastira bilirmisiniz tabi msn niz varsa olmazsa mail gonderebilirmisiniz. Şimdiden teşekkurler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasdasa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ya arkadaslar bu Faust un dediği program Mou yu nereden bulabilirim acaba bi link verebilirmisiniz[signature][hline]İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için , sevmekten korkuyor.Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için .Düşünmekten korkuyor , sorumluluk getireceği için .Konuşmaktan korkuyor , eleştirilmekten korktuğu için .Duygularını ifade etmekten korkuyor , reddedilmekten korktuğu için .Yaşlanmaktan korkuyor , gençliğinin kıymetini bilmediği için .Unutulmaktan korkuyor , dünyaya iyi bir şey vermediği için Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 MOU'yu buradan: http://www.emuresource.com/download.php?id=210 Uğraşacaklara kolay gelsin.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 arkadaslar ev yapimda bi sey daha buldum mesela olan evleri Insideuo ile buldugunuz evleri su sekilde script yapabilirsiniz. [itemdef 040xx] defname i_multi_test_house name Test House xxxx xxxxx xxxx iste devam ettirsiniz boyle :) kolay gelsin[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar