Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tutorial: Kendi evimizi yapalım.

Faust

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
böyle konularda açılan linkler hep sonra kırık çıkıyor. Arkadaşlarım www.tripod.lycos.co.uk dan bir üyelik alın 50mb alan veriyor sonra da asla silmeyin programları siteden.

Ayrıca Baggio şu programları alıp siteye upload edemezmisin ya.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin
Siz Hayatı Değiştirin

Ultima Online Hakkında Aradığınız Her şey için ==> UltimaTurkiye
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle herkese selamlar...
uo development olarak gercekten baya ilgili arkadaslar varmıs tebrik ederim,ilginin de baya fazla oldugunu goruyorum.
soyle bir paticik bunyesini geziyim en iyisi,bakalım daha neler gorecegim :)

tutorial baya faydalı olacak gibi goruluyor :)[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere development...
Online gaming rulz.
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım sadece gerçekten sorunun olduğu zaman,arayıpta bulamadığın zaman yardım istersin.Bizde sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Ya arkadaslar bu Faust un dediği program Mou yu nereden bulabilirim acaba bi link verebilirmisiniz[signature][hline]İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için , sevmekten korkuyor.Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için .Düşünmekten korkuyor , sorumluluk getireceği için .Konuşmaktan korkuyor , eleştirilmekten korktuğu için .Duygularını ifade etmekten korkuyor , reddedilmekten korktuğu için .Yaşlanmaktan korkuyor , gençliğinin kıymetini bilmediği için .Unutulmaktan korkuyor , dünyaya iyi bir şey vermediği için Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
arkadaslar ev yapimda bi sey daha buldum mesela olan evleri Insideuo ile buldugunuz evleri su sekilde script yapabilirsiniz.

[itemdef 040xx]
defname i_multi_test_house
name Test House
xxxx
xxxxx
xxxx
iste devam ettirsiniz boyle :)
kolay gelsin[signature][hline]Msnmsgr
! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.>
Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...